Τα μέλη του  Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Καρυώτισσας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Πέλλας για την βοήθεια του, τους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά, και όλους τους φίλους και αφανείς ήρωες που προσπάθησαν για να έρθει εις πέρας αυτός ο ομολογουμένως δύσκολος αγώνας. Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στην διαδρομή της πίστας αλλά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που είχαμε τις τελευταίες μέρες (εως τα ξημερώματα του Σαββάτου) η μάχη ήταν άνιση.

Τέλος ευχαριστούμε και τους θεατές που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Karywtissa

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.