Ο Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Καρυώτισσας θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους χορηγούς που στήριξαν τις προσπαθείς του συλλόγου για ακόμα μια χρονιά και να ευχηθεί χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους.

182946_1615959162801_4593483_n

Η συνέπεια και η αγάπη μας αστείρευτη για τους αγώνες προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα εδώ και 16 χρόνια. Οι προσπάθειες της λέσχης μπορεί να δοκιμάστηκαν από αστάθμητους παράγοντες αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στο χώρο που τόσο αγαπάμε, διοργανώνοντας αγώνες με εκτίμηση και αγάπη στους αγωνιζόμενους αλλά και στηρίζοντας αναβάτες που συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν στους αγώνες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.