Μεγάλη επιτυχία για τον Αντώνη Σάγμαλη, τη ΜΑΚΙΝΑ και την KTM SEE το διήμερο 27-28/6!!!!

makina3

Στο GLOBARE της Σερβίας διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος motocross Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ. Ο Αντώνης Σάγμαλης KTM SX 65 με μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στα δύο σκέλη αντίστοιχα τερμάτισε πρώτος συνολικά, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και προκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στον τελικό της Λετονίας στις 11-12/7!!!! Πολλά συγχαρητήρια στον Αντώνη!!!!!!

makina1

makina2

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.