Η αγωνιστική ομάδα της ΜΑΚΙΝΑ ΑΕ  τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2014 έχοντας όλους τους υποστηριζόμενους αθλητές της υγιής και με πολύ καλούς τερματισμούς. Θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τους χορηγούς με τους οποίους πορεύθηκε αυτή τη χρονιά: MOTOREX, OKWHEEL, DUNLOP, PROBIKE, SMILE MARKETS, MANITOY. 

 Αυτή η πορεία έδειξε πως οι δυσκολίες που βιώνουμε, ως κοινωνία, μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε και να τις αναχαιτίσουμε με ανθρώπινες σχέσεις, με αλληλεγγύη και με τη δύναμη της αισιοδοξίας.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015!!!!!
                                                                                                           MAKINA racing team
PicMonkey Collage
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.