Η Λ.Α.Μ.Σ. ανακοινώνει τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο «Πανσσερραϊκό Έπαθλο» καθώς και τις ημερομηνίες των έξι αγώνων για το 2016.
Η ονομασία του επάθλου αλλάζει και γίνεται «Serres offroad premio». Το λογότυπο που θα χαρακτηρίζει τους αγώνες και ότι έχει σχέση μ’ αυτούς είναι το παρακάτω:

logo Serres offroad premio

Στις κατηγορίες των αγωνιζομένων θα προστεθεί ακόμη μία, η κατηγορία «Βετεράνων οδηγών» με τον χαρακτηριστικό τίτλο «veteran». Οι αγωνιζόμενοι της κατηγορίας αυτής θα πρέπει να είναι γεννημένοι πριν το 1974, θα πραγματοποιούν όλους τους κύκλους του κάθε αγώνα και θα εκκινούν μετά τις κατηγορίες 1,2,3 και Ν.

Οι ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων για το 2016 είναι:

  • 1ος Αγώνας 13 Μαρτίου στην περιοχή «Αγ. Γεώργιος» Σερρών
  • 2ος Αγώνας 3 Απριλίου στην Οινούσα Σερρών
  • 3ος Αγώνας 29 Μαΐου στο Αγ. Πνεύμα Σερρών
  • 4ος Αγώνας 25 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί
  • 5ος Αγώνας 16 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί
  • 6ος Αγώνας 20 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί

Αυτό που σίγουρα δεν θα αλλάξει ποτέ, είναι το κέφι και η προσπάθεια των διοργανωτών για την διοργάνωση ασφαλών και πετυχημένων αγώνων.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο γενικός κανονισμός που θα διέπει όλο το “Serres offroad premio”.

 

 

 

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.