Ο τέταρτος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross συνεχίστηκε στην πίστα της Πτολεμαίδας, με πολύ καλά αποτελέσματα για την ομάδα μας.

her1

Στην Μx2 o Παναγιώτης Παπίλας #22 συνέχισε τις πολύ δυνατές εμφανίσεις κατακτώντας την δεύτερη θέση στο σύνολο με δυο δεύτερες θέσης και στα 2 σκέλη.

her4

Ο Στάθης Φυσέκης #125 με άκρως εντυπωσιακή οδήγηση κατάφερε να πάρει την 14η θέση στο δύσκολο και ομιχλώδες τοπίο της Πτολεμαίδας.

her10

Για την κατηγορία των δίχρονων μοτοσυκλετών ο Σκορδάς Στυλιανός #377 κατάφερε να πάρει την 4η θέση με ουσιαστική οδήγηση.

her7

Στην κατηγορία Open με άλλη μια πολύ καλά εμφάνιση ο Κώστας Γκόσκινος #19 κατάφερε να πάρει την 6η θέση μαζεύοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς για την γενική βαθμολογία.

Ευχαριστούμε πολύ το enduro-fighter για το φωτογραφικό υλικό.

Επόμενος γύρος Χαλκίδα σε 2 εβδομάδες.

her9

her6

her8

her2

her5

her3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.