Μια ακόμη πετυχημένη χρονιά ήρθε στο τέλος της με παρουσίες και διακρίσεις σε όλους τους Πανελλήνιους αγώνες αλλά και στα μεγαλύτερα πανευρωπαϊκά ραντεβού της MX-85.

sagmalhs2

Μία ακόμη πετυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της με συμμετοχές και διακρίσεις για πρώτη χρονιά στην κατηγορία ΜΧ85. Συμμετοχή σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος όπου μετά απο ατυχίες κατέκτησα την δεύτερη θέση, αλλά και στους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου και εκεί κατέκτησα την δεύτερη θέση. Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κατέκτησα τον τίτλο, ενώ στο Βουλγαρικό πρωτάθλημα τερμάτισα στην τρίτη θέση. Ο Ευρωπαικός τελικός που διεξήχθη στο LOKET της Τσεχίας ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, όπου κατέκτησα την 31η θέση ανάμεσα στους 40 καλύτερους αναβάτες της Ευρώπης, ενώ η χρονιά έκλεισε με τον τίτλο στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

sgmalhs

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου, που ήταν δόπλα μου όλη τη χρονιά: KTM SOYTH EAST EUROPE – MAKINA AE – 3PRACING – OKWHEELS – N10Z – HPRINT ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ – CROSSXRACING – SHELL ΑΦΟΙ ΚΑΠΟΥΛΑ – CO-DRIVER ΜΑΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – SMILEMARKET ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΧΩΡΙΔΗ – ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΑΣ – REAL FIT ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ – και για το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος την MOTUL.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΜΠΑΛΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (BALASIS EXPERT SUSPENSION SETTING) που ήταν δίπλα μου σε όλους τους αγώνες και με βοήθησε πάρα πολύ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις αυτής της πάρα πολύ δύσκολης χρονιάς.

Όσο αφορά το προπονητικό κομμάτι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον PROFESIONAL MX TRAINER BOB PUDOR που με βοήθησε ιδιαίτερα την φετινή χρονιά, όπως επίσης και τον ΜΕΝΕΛΑΟ ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗ που είναι δίπλα μου όποτε και αν τον χρειαστώ.

χορηγοι σάγμαλη 2016

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου, όπως επίσης και την Α.Μ.Ο.Τ.Ο.Ε.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.