ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Μ.Ο.Φ που αφορά την συνδιοργάνωση του 1ου ΦΙΛΙΚΟΥ ENDURO ΦΛΩΡΙΝΑΣ

logo m.o.florinasΤο 1ο Φιλικό Enduro Φλώρινας πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Κυριακή, με βάση της εκδήλωσης τον χώρο του Νέου Πάρκου και συνολική διανυθείσα διαδρομή από τις μοτοσυκλέτες που συμμετείχαν μήκους 90 χιλιομέτρων δασικού οδικού δικτύου και μονοπατιών. Οι συμμετοχές μοτοσυκλετών απ’όλη την Ελλάδα έφτασαν τις 125 στον αριθμό, οι εθελοντές της διοργάνωσης τους 55 και ο κόσμος που παρακολούθησε την εκκίνηση, τον τερματισμό και μέρη της διαδρομής, ξεπέρασε κατά πολύ τον εκτιμώμενο.

1

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια, χωρίς κανένα πρόβλημα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες έτσι όπως μας τις μετέφεραν ευγενικά οι ίδιοι, καθώς επίσης και τις υποσχέσεις τους πως θα δώσουν το παρών με ακόμη περισσότερες συμμετοχές στην επόμενη διοργάνωσή μας, όποτε αυτή προγραμματιστεί.

2

Στην πρώτη μας αυτή προσπάθεια διοργάνωσης μιας τέτοιου μεγέθους εκδήλωσης, είχαμε πολύ σημαντικές προσφορές βοήθειας σε υλικοτεχνική υποδομή, οικονομική στήριξη και εθελοντική προσφορά ανθρώπινου δυναμικού που κατέστησαν την όλη διοργάνωση εφικτή, δυνατή κι επιτυχημένη.

3

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ εγκαρδίως και τιμά τους παρακάτω αναφερόμενους :

– Τον Δήμο Φλώρινας και το Δημοτικό Συμβούλιο που αποδέχτηκαν την πρότασή μας για συνδιοργάνωση και στήριξη της εκδήλωσης με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο. (Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Αριστείδου Άρη που είχαμε στενή συνεργασία).

– Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την άμεση οικονομική στήριξη της εκδήλωσης στον βαθμό των δυνατοτήτων της. (Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αντωνιάδη Γεώργιο με τον οποίον είχαμε στενή συνεργασία).

– Τους Χορηγούς της διοργάνωσης, μεγαλύτερους και μικρότερους, που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν και αποτέλεσαν μία από τις σημαντικότερες πηγές οικονομικής βοήθειας της εκδήλωσης. (Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους MyGAS Ouliaris, Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, Μόσχων Γεύσεις, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ελαστικά, Αρτοζαχαροπλαστείο ΒΡΑΓΚΟΣ, Τρόφιμα ΜΠΕΛΛΗΣ, ΓΟΥΝΑΡΗ Μαρία, Σαλέ TOTTIS, Ξυλεία ΣΤΑΥΡΟΥ, Νερά ONE Βίτσι, ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ Φλώρινας, Makina, MX88, Moto-GAZEA).

– Το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας και όλα τα πληρώματα που είχαν υπηρεσία την συγκεκριμένη μέρα διεξαγωγής της περιήγησης και μας βοήθησαν να διασφαλίσουμε την χωρίς απρόοπτα και ατυχήματα κίνηση των μοτοσυκλετών εντός των ορίων της πόλης μας.

– Το Δασαρχείο και την Διεύθυνση Δασών Φλώρινας για τις υποδείξεις και τις προτροπές τους που συνέβαλαν σε μια ακόμη ασφαλέστερη διοργάνωση.

– Τον Ορειβατικό Σύλλογο Φλώρινας για την κατανόηση που έδειξε αλλά και την συνεννόηση που συμφωνήθηκε να επιτευχθεί μεταξύ ορειβατών και μοτοσυκλετιστών με αμοιβαίο σεβασμό στις αποφάσεις που θα λάβουμε από κοινού.

– Τους Ραδιοερασιτέχνες Φλώρινας για την υποστήριξή τους με μέλη του συλλόγου και ασυρμάτους μεγάλης εμβέλειας που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις απρόσκοπτες επικοινωνίες για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

– Τους Εθελοντές του Florina Bike Challenge που εκτός της υποστήριξης τους σε ανθρώπινο δυναμικό, μας παρείχαν ευγενικά και υλικοτεχνική υποδομή για τις ανάγκες προβολής της εκδήλωσης.

– Όλους τους Εθελοντές Ερασιτέχνες Φωτογράφους που κάλυψαν από διάφορα σημεία την εκδήλωση για να υπάρχουν αποτυπωμένα για πάντα τα όμορφα στιγμιότυπα αυτής της διοργάνωσης.

– Όλες τις Εθελόντριες κοπέλες της Γραμματείας της εκδήλωσης που από τα πόστα τους η κάθε μία μας προσέφεραν αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, από την έναρξη μέχρι την λήξη της, ακούραστες και χαμογελαστές.

– Όλους τους Εθελοντές

– μη μέλη του Μ.Ο.Φ που μας υποστήριξαν και ήταν παρόντες σε κάθε περίπτωση που τους χρειάστηκε η οργάνωση και ανταποκρίθηκαν άριστα.

Ο Μ.Ο.Φ κάνει ειδική αναφορά σε αυτό το σημείο σε όλα τα μέλη του Enduro Team Φλώρινας που υπήρξαν συνεπέστατοι στις δεσμεύσεις τους για άριστο σχεδιασμό, σηματοδότηση, εποπτεία και καθολική υποστήριξη της διαδρομής των 90 χιλιομέτρων που ήταν αποκλειστικά δικής τους ευθύνης και εξέπληξε ευχάριστα όλους τους συμμετέχοντες κατά δήλωσή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όλους τους συμμετέχοντες αναβάτες που ήρθαν από πολλά μέρη της Ελλάδας και πραγματικά μας τίμησαν με την παρουσία τους, υπήρξαν υποδειγματικοί και άψογοι μοτοσυκλετιστές και μας χάρισαν θέαμα με την οδήγηση και τις τεχνικές τους. Σας περιμένουμε και στην επόμενη διοργάνωση.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες – θεατές της εκδήλωσής μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στον χώρο του Νέου Πάρκου κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό, αλλά και όσους ανέβηκαν στα βουνά μας και είδαν από κοντά τους αναβάτες και τις προσπάθειές τους κατά την διάρκεια όλης της περιήγησης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση Φιλικού Enduro με την υπόσχεση πως θα είναι ακόμη καλύτερη, ακόμη μεγαλύτερη και ακόμη πιο ευχάριστη για όλους.

Σας ευχαριστούμε θερμά !

Για το ΔΣ, τα μέλη, τους αθλητές και τους εθελοντές του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Φλώρινας,

Ο Πρόεδρος του Μ.Ο.Φ & Ο Γραμματέας Μιχάλης Καπουλίτσας Δεληναούμ Χρήστος.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.