Παναγιώτης Κακολύρης: 2η Θέση στην Ε1
του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, με Gas Gas
kakolyris
Άλλο ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro έφτασε στο τέλος του.
Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Κακολύρη για την αγωνιστική  προσπάθεια που κατέβαλε πάνω στο Gas Gas EC250 F σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τον συγχαίρουμε για τα εξαιρετικά του αποτελέσματα.
kakoliris
Η κατάκτηση της 2ης Θέσης στην Κατηγορία Ε1 και η 7η Θέση στη Γενική κατηγορία είναι η επιβεβαίωση των ιδιαίτερων αγωνιστικών δεξιοτήτων του Παναγιώτη που υποστηρίχτηκαν από την απόδοση της Gas Gas.
Κατηγορία Ε13806bade-bc25-43a6-8dfc-ce9f15567add

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

eXTra products

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.