Ο Αγώνας έφτασε!

Στις 5 Απριλίου, την Κυριακή των βαΐων ο 2ος αγώνας scramble του πρωταθλήματος νοτίου Ελλάδος θα διεξαχθεί στις Καρυές Λακωνίας!
Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε μια διαδρομή που τα έχει όλα (μονοπάτια, ποτάμι, φλαταδούρες) μήκους 4.5 χλμ.
Πέρυσι το δοκιμάσαμε, φέτος το βελτιώσαμε κατά πολύ και είμαστε έτοιμοι!
Φαρδιά πίστα, χώρος για προσπεράσεις και γεμάτος θέαμα!!
Ο Α.Μ.Ο.Σ. εξασφάλισε για τους επισκέπτες προνομιακές τιμές με τους ξενώνες της περιοχής με το δίκλινο να τιμάται στα 40 ευρώ και το τρίκλινο στα 50.
Οι Καρυές βρίσκονται σε απόσταση 35 χλμ. από την Τρίπολη προς την Σπάρτη μέσα στην φυσική ομορφιά του Πάρνωνα.
Ο Α.Μ.Ο.Σ. υπό την αιγίδα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. σας προσκαλεί για μια Κυριακή γεμάτη γκάζι, ανταγωνισμό αδρεναλίνη και μετά το πέρας του αγώνα στην πλατεία του χωρίου με rock ήχους άφθονο κρασί και τοπικά εδέσματα κερασμένα!
Σας περιμένουμε όλους!!!

10420039_675646932563893_4264227776074064832_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.