Από το πρωϊ του Σαββάτου εμφανίστηκαν στην κεντρική  πλατεία του Λαγκαδά οι πρώτες ομάδες του για τον 1ο αγώνα Π.Π.Ε , στήθηκαν  οι τέντες  με το δικό τους ξεχωριστό λογότυπο και  χρώμα  κάθε ομάδας,έτσι η πόλη μπήκε γρήγορα στο ρυθμό του αγώνα ,ανεξαρτήτους ηλικία και φύλλου ρωτούσαν να μάθουν λεπτομέρειες μέχρι αργά το βράδυ όπου έκλεισε και ο τεχν.έλεγχος.
Την Κυριακή  το σκηνικό είχε περισσότερο χρώμα ομάδων αλλά και μεμονωμένων  αθλητών, η βροχή που είχε αρχίσει  από το βράδυ του Σαββάτου δεν πτοούσε κανένανκαθώς το ρολόι πλησίαζε την ώρα εκκίνησης .
Στον αγώνα  μεγάλος νικητής του Π.Π.Ε της Ε2 ο Γ.Τρίγκας  στην μάχη με τον Β.Σιαφαρίκα στην Ε1  νικητής ο Α.Ζώρας και για την Ε3 ο Μιχ.Προβιάς,ο Αρτέμης Σφηναρολάκης κέρδισε  την κατηγορία των ΕΝ (νεων) και ΕYouth και στην κατηγορια ES o Θαν.Γκαγκανάτσιος .
Στο Π.Β.Ε ο Γ.Θεοδωρίδης κέρδισε την Ε1 ,ο Ν.Μπενοφ την Ε2 ,ο Δημ.Τσακατσώνης την Ε3,στην ΕS o Μιχ.Χατζηπαυλής  και ο Δ.Ματσιάτσιος την JS
O A.M.O.Λ  θελει να ευχαριστήσει ολους τους αθλητές που ελάβαν μέρος ,τα support team τους ,τον Δήμαρχο Λαγκαδά Ι.Αναστασιάδη για την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας Λαγκαδά ,τον προέδρο της Χρυσαυγής Ιγνάτιο Βασιλειο για τον χώρο όπου στήθηκε η ειδική Μακινα ExtremeTest, την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε που μας έδωσε την τιμή να πραγματοποιήσουμε τον 1ο μας αγώνα Π.Π.Ε, την τροχαία Λητής   και το Αστ.Τμήμα Λαγκαδά ,το ΜοτοΤechnics  για τον Τεχν.Έλεγχο που πραγματοποίησε ,την ΚΤΜ SEE  για την χρηματική βοήθεια και την προσφορά τους στο Π.Π.Ε,την εταιρεία ΜΑΚΙΝΑ A.E, τον Α.Μάμμο για τις χωματουργικές εργασίες,τους καλούς σαμαρείτες για την παρουσία τους, τις οικογένειές μας για την κατανόηση τους και  τους χορηγούς επικοινωνίας MOTOEXTREME.GR, DIRTBIKE.GR, ENDURO.GR, ENDUROFIGHTER.GR,  BIKEIT.GR BIKERSPIRIT.NET.automoto.com.gr
Τον   μέγα χορηγό μας Μπρατάνη Στυλιανό και όλους εσάς που για ακόμη μια φορά αγκαλιάσατε ακομη μια διοργανωσή μας.
ραντεβου 4 Μαίου
1618645_10202954491214481_157918119_n
1911976_10202269759162598_585911258_n
1795499_10202059925796599_595602644_n
1904027_658884297502350_293281347_n
1654361_10201328296479038_2021924565_n
1688139_10201328295719019_460599932_n
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
↑ Back To Top ↑