Ποιο είναι το εκκλησάκι?

TR1m

Η αυλαία των Trail Ride για το 2016 άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο στο Limit Up στο Κρυονέρι, ένα αγαπημένο μέρος που είχαμε καιρό να επισκεφτούμε. Το Off Road Team αλλάζοντας τον προσανατολισμό των Trail Ride ανανέωσε το κοινό, την νοοτροπία και τον χαρακτήρα τους, βάζοντας σε ένα παιχνίδι προσανατολισμού, γνώσεων, παρατηρητικότητας, αλλά και φωτογραφίας τους 70+ συμμετέχοντες με όλα τα μέσα! Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε! Μοτοσυκλέτες, Quad, ATV, Buggies, αυτοκίνητα, αλλά και Sidecar (μοτοσυκλέτα με καλάθι)!!!

Η διαδρομή δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ώστε να μπορέσουν όλοι να την ολοκληρώσουν σύντομα παρόλες τις δυσκολίες της. Όμως, ο απώτερος σκοπός, ήταν το «διαγώνισμα» που περίμενε τους συμμετέχοντες, οι ερωτήσεις και οι φωτογραφίες που ζητούσαν απάντηση ή απαθανάτιση, ώστε να παρουσιαστούν στην οργάνωση ως «πειστήρια» διέλευσης της διαδρομής αλλά και της καλλιτεχνικής φύσης του καθένα!

Τα τρία πληρώματα του Vitara Club αν και καθυστερημένα, μετά από «ομαδική» δουλειά συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία με 15/16 σωστές απαντήσεις! Όμως, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σταμάτης Βαλινάς με ΚΤΜ 990 Adventure που απάντησε έγκαιρα στο μεγαλύτερο ποσοστό ερωτήσεων.

Το δίδυμο Ντάνυ Μακροδημήτρη με Honda CRM 125 και Παναγιώτης Λέκκας με Kawasaki KDX 250 ανέβηκαν στην 2η θέση, με τον Γιώργο Μανουσάκη και Μιχάλη Δουλγεράκη να ανεβαίνουν τελικά στην 3η θέση με Suzuki Vitara οριακά μπροστά από τον Σπύρο Τσιμέκα (Yamaha WR 450F) με μία απάντηση λιγότερη…

Τα βλέμματα και τις εντυπώσεις όλων όμως τράβηξε η συμμετοχή των Παύλου Μουνδρέα και Δημήτρη Γαλλόπουλου, πάνω σε ένα Ural 750 Sidecar 3X2…! Θυμίζοντας μιαν άλλη εποχή, και με ένα μοναδικό Vintage στιλ, η ιδιαίτερη αυτή παρουσία θα μείνει στην ιστορία! Άξιοι!

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και ΑJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

To ραντεβού μας ανανεώνεται για 28 Φεβρουαρίου, με το 2ο Trail Ride. Θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση.

5D3_1052

IMG_8341

IMG_8282

IMG_8379

IMG_8437

IMG_8465

IMG_8556

IMG_8573

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.