10271635_10152560982050126_1931953981703357839_nΓια τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Μεγαλοπαναγιώτικος όμιλος μοτοσυκλέτας διοργάνωσε το Sand Scramble στην παραλία Κάμπος στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής, μια τριήμερη διαφορετική πρόταση σε μια βραβευμένη παραλία .Η σκέψη μας για έναν αγώνα σε αμμώδης τερέν με θέα το γαλάζιο της θάλασσας χρόνο με το χρόνο βρίσκει περισσότερους φίλους και υποστηρικτές.

Με την βοήθεια όλων των συμμετεχόντων, χορηγών και θεατών έχουν μετατρέψει το Sand Scramble σε μια καλοκαιρινή φιέστα του μηχανοκίνητου αθλητισμού που φέτος είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στο 4ο Sand Scramble είχαμε την χαρά να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να μας προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο πολυπρωταθλητής enduro Βασίλης Σιαφαρίκας, ο πρωταθλητής motocross του παρελθόντος Μενέλαος Μερεμετσάκης που συμμετείχε σε αγώνα μετά από χρόνια αλλά βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, ο θρύλο του enduro Πράσος Αδάμος και έναν από τους δυο διεκδικητές της MX2 του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Γιώργος Αρβανίτης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες αναβάτες από Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Σέρρες , Πέλλα, Κατερίνη, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την δημοτική επιχείρηση που μας παραχώρησε το χώρο, το beach bar COCO-AMMOS που μας φιλοξένησε και μας διασκέδασε για άλλη μια χρονια, την εταιρία λιπαντικών RS-200 για την χορηγία των κυπέλλων καθώς και τις εταιρίες ΛΙΘΟΣ, OK WEELS, ΜΑΚΙΝΑ, ΜΟΤΟΝEWS, PROΟΒΙΚΕ, HONDA ΚΑΚΑΡΗΣ, MOTO ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ, MOTO ΤΥΡΟΒΟΥΖHΣ, MOTOSPEED, YAMAHA CENTER ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ, YAMAHA ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, RED RIDER, KTM ΠΛΑΚΕΤΑΣ, SUPER BIKE, MOTO ΒΑΚΗΣ, ΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΒΕΕ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΚΟΥΛΟΥΜΤΟΥΡΗ, το οδοντιατρείο του Σ.ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, την ΠΟΛΥΤΑΝΟΣ IMPORTS καθώς και της εταιρίες που δρόσισαν τους συμμετέχοντες την GOTRADE με το JAGUAR ENERGY DRINK και την ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο της λέσχης Μανώλη Νανακο για την πολύτιμη του βοήθεια τόσο στην οργάνωση όσο και στην πραγματοποίηση του αγώνα, στην Μαίρη Τασχουνίδη του ΜΟΤΟNEWS που ανέλαβε την προσπάθεια για να την βοήθεια του ιδρύματος Άγιου Παντελεήμονα, στους Βασίλη Κουλουμτούρη και Μανώλη Χαλκιά που βοηθήσαν στο στήσιμο της εκδήλωσης, στην Σοφία και την Ευρυδίκη που για τέταρτη χρόνια ανέλαβαν την γραμματεία του αγωνα, στην Ολγα Μέρμηγκα που αν και πρωτάρα στο χώρο έδωσε το δικό της χρώμα στην μετάδοση του αγώνα, την Λία που κράτησε σε εγρήγορση τους αναβάτες στην γραμμή εκκίνησης, τα μέλη της ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ. που βοήθησαν και τους χορηγούς επικοινωνίας  ENDURO-FIGHTER,  MOTORSITE  και  MOTOXTREAM.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ .

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.