Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί ο δέκατος γύρο του FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Teutschenthal της Γερμανίας.

2015a

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον αναβάτη της Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing, Max Nagl που θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη μέσα στην έδρα του. Ο μόνος Γερμανός που έχει κερδίσει γερμανικό γκραν πρι είναι ο Ken Roczen δύο φορές, μία το 2009 και μία το 2011.

Μαζί θα πραγματοποιηθούν και ο πέμπτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross Γυναικών FIM και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EMX250 όπως επίσης και ο τρίτος γύρος του EMX150.

Πολύ ενδιαφέρων θα έχει και η συμμετοχή του Cairoli μετά τον τραυματισμό που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αποφασίζοντας να συμμετέχει στον αγώνα τραυματίας συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς.

Λίστα Συμμετοχών: MXGP MX2 EMX250 EMX150 WMX

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.