Με μεγάλη χαρά εχτές είδαμε ότι εγκρίθηκε από την ομοσπονδία και επίσημα για πρώτη φορά το Crazy Mud Games 2018.

Φέτος σε αυτό το κύπελλο θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με πολλές εκπλήξεις, πράγματα που δεν έχετε δει άλλη φορά στο Ελληνικό Motocross, πολλά δώρα και εξαιρετικές αναγνωρίσεις σε όσους μας τιμήσουν.

Σαν διοργανωτής του κυπέλλου αλλά και σαν οδηγός καλώ όλους τους οδηγούς και τους γονείς των μικρών οδηγών να μας στηρίξουν για να κάνουμε θεσμό το CRAZY MUD Games στην Ελλάδα όπως του αξίζει.

Πρώτος σταθμός 25/2 στην Ελασσόνα στην πίστα του Ευαγγελισμού που πραγματικά έχει γίνει απίστευτη δουλειά από τα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα ανέβει ο κανονισμός του αγώνα.

Η μπάρα χωράει 40 μηχανάκια και την θέλουμε γεμάτη.

Σας περιμένουμε όλους…….

Γιάννης Αθανασίου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.