Η σεζόν ξεκίνησε με τα περιφερειακά πρωταθλήματα scramble στις 1 Μαρτίου.  Το κατάστημα Crazymotors συμμετείχε σε δύο αγώνες με έξι υποστηριζόμενους αναβάτες.

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα scramble κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στον Σβορώνο Πιερίας απο τον ΜΑΟΚ, σε ένα αγώνα δύσκολο και πολύ απαιτητικό λόγο των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τις τελευταίες ημέρες.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ με ΚΤΜ στην Κατηγορία s1 τερμάτισε στην 2η θέση.

lazaros ioannidis

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΚΑΣ με HUSQVARNA στην Κατηγορία S2 τερμάτισε επίσης στην 2η θέση.

nick dimakas

ΣΑΠΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με ΚΤΜ στην Κατηγορία S2 τερμάτισε στην 7η θέση.

sapatzhs kwnstantinos

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα scramble κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα απο τον Σ.ΜΟ.Κ, επίσης σε ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνα λόγο υπερβολικής λάσπης.

ΤΑΜΠΑΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με SUZUKI στην Κατηγορία S1 τερμάτισε στην 5η θέση.

tampaksis dhmhths

ΚΟΥΦΟΣ ΜΑΚΗΣ με SUZUKI στην Κατηγορία S2 τερμάτισε στην 3η θέση.

koufos makis

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ με KTM στην Κατηγορία S2 τερμάτισε στην 7η θέση.

nikolaidis argyrhs

Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες και θα είμαστε κοντά στους αναβάτες σε ότι χρειαστούν.

10997192_808909045845706_774088297082033737_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.