Αλλαγή περιφέρειας για το AMA Monster Energy Supercross με τη σειρά να καλεί τους αναβάτες της Ανατολής, δίνοντας αυτούς της Δύσης ένα διάλειμμα και χρόνο να ανασυνταχθούν.

Με την αλλαγή περιφέρειας έχουμε νέους αναβάτες στην μικρή κατηγορία. Τα ονόματα των Austin Forkner, Jordon Smith, Alex Martin και αρκετών ακόμη θα είναι το επίκεντρο στην προσπάθεια τους να κυνηγήσουν τον τίτλο της Ανατολής.

Στα του αγώνα αλλάζοντας εντελώς κλίμα από τις ζεστές θερμοκρασίες της California στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην πόλη της Minneapolis. Από την αρχή της βραδιάς οι Jordon Smith, Alex Martin και Justin Cooper προϊδέασαν τις μάχες του τελικού χαρίζοντας θέαμα στον προκριματικό. Στον δεύτερο προκριματικό ο Austin Forkner πήρε μια εύκολη νίκη με αρκετή διαφορά από τον Mitchell Oldenburg ο οποίος τερμάτισε δεύτερος. Στα 450 ο Cooper Webb κέρδισε το Heat 1 μπροστά από τους Tomac και Roczen. Στο δεύτερο Heat Justin Brayton, Justin Barcia και Joey Savatgy πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις για την μπάρα του τελικού.

450 Main Event: Εκκίνηση για τα 450 με τους Webb και Savatgy να στρίβουν δίπλα δίπλα και ο αναβάτης της Kawasaki να περνάει πρώτος. Πίσω του Webb, Roczen, Baggett, Brayton ακολουθούν. Ο Musquin ανέβαζε σταθερά τον ρυθμό του βρισκόμενος στην 5η θέση την στιγμή που ο Savatgy οδηγούσε τον αγώνα. Αρκετά λάθη από πολλούς αναβάτες με τον Barcia να έχει πτώση ενώ μπροστά οι δυο πρώτοι είχαν τις στιγμές τους αφήνοντας στον Roczen το περιθώριο να κλείσει την διαφορά και να κυνηγήσει τις θέσεις.

Με λιγότερο από 10 λεπτά να απομένουν ο Webb πέρασε μπροστά και άφησε την μάχη στους Savatgy και Roczen με τον αναβάτη του HRC να περνάει μπροστά ενώ λίγο αργότερα ο Savatgy είχε την παρέα των Musquin και Baggett.

Πέσιμο της μπάρας με τον Cooper Webb να κερδίζει τον αγώνα ενώ ο Ken Roczen πήρε την 2η θέση. Το βάθρο έκλεισε ο Marvin Musquin με τον Joey Savatgy να τερματίζει τελικά στην 4η θέση. Την πεντάδα έκλεισε ο Justin Brayton.

Την πρωτοπορία της βαθμολογίας διατήρησε ο Ken Roczen για έναν μόλις βαθμό με τον Cooper Webb να κρατά την δεύτερη θέση. Ενώ στην 3η θέση ισοβαθμούν ο Eli Tomac με το. Marvin Musquin.

250 Main Event: Για πρώτη φορά την φετινή χρόνια πέφτει η μπάρα για την 250 East με το δίδυμο της Kawasaki να στρίβει πρώτο. Austin Forkner από νωρίς στην πρωτοπορία και ο Martin Davalos πίσω του. Alex Martin, Chase Sexton και Jordon Smith ήταν πολύ κοντά με τον Smith να θέλει γρήγορα να ανεβεί στην κατάταξη.

Αρκετές πτώσεις στις πρώτες θέσεις με τον Davalos να κάνει την αρχή και έπειτα Martin και Sexton είχαν μια στιγμή με τον δεύτερο να έχει πτώση. Την ίδια στιγμή που ο Forkner είχε ανοίξει την διαφορά και ήταν μπροστά μόνος του, ενώ ο Smith πέρασε στην 2η θέση.

Προχωρώντας προς το τέλος ο αγώνας ο Forkner όδευε προς μια πολύ άνετη νίκη και όπως έγινε, ο Jordon Smith πήρε την 2η θέση και ο Justin Cooper έκλεψε την 3η θέση του βάθρου στον τελευταίο γύρο από τον Alex Martin, ο οποίος μάλιστα είχε ένα πρόβλημα στον τερματισμό και στη κατάταξη φάνηκε στην 13η θέση, ενώ κανονικά τερμάτισε 4ος. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Mitchell Oldenburg.

Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες ΕΔΩ.

Video με ολόκληρους τους κύριους αγώνες της βραδιάς ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.