Ο Clément Desalle μετά από μια επιτυχημένη 6ετή πορεία στη SUZUKI αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, επιλέγοντας για επόμενο σταθμό του την ανανεωμένη ομάδα της Monster Energy Kawasaki.

desalle.

Η περσινή χρονιά άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον 26χρόνο Βέλγο ξεκινώντας πολύ καλά, με παρουσίες στο βάθρο συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς δίνοντας του βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου μέχρι τον έβδομο αγώνα της σειράς . Η συνέχεια της χρονιάς ήταν καταστροφική καθώς δυο τραυματισμοί τον υποχρέωσαν να βρίσκετε το μεγαλύτερο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Επιστρέφοντας δυνατός και έτοιμος ήθελε μια αλλαγή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους αποδεχόμενος την πρόταση της KAWASAKI που θέλησε να αλλάξει πολλά μετά την καταστροφική της χρονιά .

Ο απολογισμός του, στην δεκαετή καριέρα του, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι τρεις φορές δεύτερος στην τελική κατάταξη της MX1, δύο φορές τρίτος και μια τέταρτος, έχοντας κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο με την ομάδα του Βελγίου το 2013.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.