Ο αναβάτης της Monster Energy Kawasaki, Clement DeSalle θα λείπει από την έναρξη του 2016 FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά απο ένα σπασμένο βραχίονα απο πτώση στον τελικό moto της Valence στη Γαλλία.

clement desalle

Ο Βέλγος αναβάτης ήταν νικητής κατά τα προηγούμενα χρόνια και ήταν σε καλό δρόμο για ένα ακόμα θρίαμβο στον τελικό της δημοφιλής έκδοσης. Ενώ ο DeSalle πάλευε με τον Simpson για το Super Final, είχε μία πτώση με τραυματισμό. Αμέσως μετά την πτώση του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε κάταγμα στον καρπό.

Πιθανώς να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν 2016. Επιπλέον, ο συμπαίκτης του, Jordi Tixier είχε πρόσφατα χειρουργηθεί στον καρπό και θα χάσει τους δύο πρώτους γύρους του Grand Prix. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει καμία ομάδα Monster Energy Kawasaki Racing στο Κατάρ και την Ταϊλάνδη.

Grosse frayeur pour Clément Dessale !!

Δημοσιεύτηκε από Team Maroufleur στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.