Πρόωρη πρώτη εμφάνιση ως αντικαταστάτης του Ken Roczen με 450cc στην εργοστασιακή Honda για τον Christian Craig.

Christian Craig

Η ομάδα του HRC έχει δεχτεί αρκετά πλήγματα την φετινή χρονιά χάνοντας τον Ken Roczen από βαρύ τραυματισμό και αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τον Cole Seely με μικρούς τραυματισμούς.

Το αρχικό πλάνο ήταν να αγωνιστεί όλο το πρωτάθλημα Motocross το καλοκαίρι, αλλά με την κατάσταση να είναι ως έχει πλέον η πρώτη του εμφάνιση θα γίνει στον αγώνα στο Salt Lake City. Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία λίγο νωρίτερα από ότι ήταν προβλεπόμενο να συμβεί, έστω και για έναν μόλις αγώνα, καθώς η συμφωνία είναι μονό για το Salt Lake City και έτσι θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος για το AMA Pro Motocross Nationals.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.