Στο Τρεντίνο χτες 15 Απριλίου 2017 ανάμεσα στους Ιταλούς οπαδούς του motocross η MXGP ξεκίνησε ο πέμπτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross με τους προκριματικούς αγώνες MXGP και MX2, καθώς και τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross Γυναικών και τον πρώτο γύρο των 250cc Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Cairoli

Ο αναβάτης της Red Bull KTM Factory Racing, Antonio Cairoli έδωσε στους οπαδούς MXGP της χώρας ακριβώς αυτό που ήθελαν να δουν, ένας Ιταλός στην pole position, ενώ στην κατηγορία ΜΧ2 ήταν το νέο πρόσωπο της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, Thomas Kjer Olsen ο οποίος κέρδισε τον προκριματικό αγώνα της κατηγορίας.

Στην κατηγορία των γυναικών WMX στον πρώτο αγώνα της ημέρας είχαμε μεγάλη δράση με το καλύτερο αποτέλεσμα για τους Ιταλούς οπαδούς που είδαν την Kiara Fontanesi να παίρνει την νίκη. Η Kiara εκμεταλλεύτηκε την πτώση των της Courtney Duncan, η οποία όμως πάλεψε για την 2η θέση με την Nancy van de Ven να την ακολουθεί.

Στην κατηγορία EMX250 στον πρώτο αγώνα ο Simone Furlotti πήρε την πρώτη θέση. Πίσω από τον Furlotti η μάχη για τη δεύτερη θέση ήταν μεταξύ των Morgan Lesiardo και Ken Bengtson που κράτησε σε όλη τη διαδρομή μέχρι την τελευταία γωνία όπου ο Lesiardo βγήκε μπροστά.

Αποτελέσματα Προκριματικών:

mx1

mx2

Αποτελέσματα WMX Race 1 Εδώ.

Αποτελέσματα EMX Race1:emxx

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.