Ευχάριστα νέα για τον μοτοσικλετιστή που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Άργους, κάνοντας εντουροβόλτα στην περιοχή. Ο νεαρός ανασύρθηκε πριν λίγη ώρα από τους άνδρες της πυροσβεστικής στην περιοχή Διπόταμο στα Μπομπέϊκα της Νέας Κίου. 

Ο Μπάμπης Καλατζής κάνοντας το χόμπι του σε εκτός δρόμου μονοπάτια έπεσε σε μία τρύπα όπου η μοτοσυκλέτα του κόπηκε στα δύο και ο ίδιος εκτοξεύτηκε απο αυτήν. Παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα έχοντας τις αισθήσεις του. Όταν έφθασαν εκεί οι άνδρες της πυροσβεστικής ήταν ξαπλωμένος και φόραγε την στολή του και το κράνος του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, με ελαφρά συμπτώματα υποθερμίας.

Οι περιοχές των Χειμάρρων Ινάχου και Χαράνδρου, χρησιμοποιούνται συχνά απο μοτοσυκλετιστές καθώς και απο ποδηλάτες μάουντεν μπάικ. Κρύβουν όμως πολλούς κινδύνους από τα κλαδιά και τις πέτρες που συχνά σκεπάζονται με χώμα και λάσπη και δεν γίνονται ορατά.

Click to accept cookies and enable this content

Όπως μαθαίνουμε οι νεώτεροι απο τους παλαιότερους, ποτέ μόνοι σε προπόνηση η βόλτα…..

Φωτό: argonafplia.gr

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.