Η Ολλανδική ομοσπονδία KNMV κράτησε την επιτυχημένη περσινή συνταγή με σκοπό να βρεθεί λίγο ψηλότερα από την δεύτερη θέση.

20864066_1457918330953701_2013410101_n

Ο Jeffrey Herlings (Open) έρχεται από δυο νικηφόρα αποτελέσματα και θα ηγηθεί της ομάδας, με τους Glenn Coldenhoff (MXGP) και Brian Bogers (MX2) να τον απαρτίζουν έχοντας σκοπό την πρωτιά που έχασαν την περσινή χρονιά από τους Γάλλους για μόλις ένα βαθμό.

max as

Οι δυο θέσεις της Βρετανίας ήταν ξεκάθαρες με τους Dean Wilson και ο Max Anstie να αγωνίζονται στις δυο μεγάλες κατηγορίες, με την μια θέση να παίζεται ανάμεσα στους Tommy Searle, Ben Watson, Conrad Mewse και Shaun Simpson. Τελικά ο Tommy Searle θα είναι ο τρίτος της βρετανικής αποστολής συμμετέχοντας στην MX2. Ο στόχος για την φετινή χρονιά είναι υψηλός προτιμώντας μια ομάδα με πολλές εμπειρίες θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της, στοχεύοντας μια θέση στο βάθρο.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.