Ένα όνομα που λίγοι ίσως και μηδαμινοί να το ξέρουν και να τους ακούγεται οικείο. Πολλοί όμως θα το τυπώσουν καλά και πάντα θα τους θυμίζει να στέκονται στο ανάστημα τους και να ακολούθου αυτό που θέλουν.

BRANDON MAYS

Ένας κλασσικός Αμερικανός αναβάτης βγαλμένος από την γενέτειρα πολλών πρωταθλητών, το Lancaster,NY. Η αγάπη του για το motocross εκδηλώθηκε από πολύ μικρή ηλικία και ως σωστή επιλογή αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του.

Ο νεαρός Brandon στα πρώτα του βήματα στο Lancaster διδάχτηκε από τους καλύτερους αναβάτες και από την αρχή φαινόταν ότι δεν ήταν άπλα άλλο ένα παιδί στην πίστα. Σε ηλικία 10 ετών κέρδισε τον πρώτο του αγώνα Winter Olympics αγωνιζόμενος με μια μηχανή 65cc. Τότε ήταν η στιγμή της πρώτης μεγάλης χορηγίας. Η SPY Optics γνωστή στον χώρο του motocross και όχι μονό είδε το ταλέντο στο πρόσωπο του Brandon Mays. Ο καιρός περνούσε και τα πράγματα γινόταν πιο σοβαρά. Ήταν η τελική απόφαση της οποίας η απάντηση επιλέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη για το εάν θα ζήσει μια motorize, δηλαδή την ζωή πάνω σε δυο τροχούς, την ζωή στρίβοντας μπέρμ και πηδώντας μεγάλα άλματα. Αυτό ήταν άλλωστε αυτό που από μικρός ήθελε να κάνει. Το παθός για το motocross ήταν μεγάλο και δύσκολα μπορούσε να το κρύψει εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Μια ερασιτεχνική καριέρα με βλέψεις καθαρά και μονό για τα επαγγελματικά τερέν ήταν γεγονός.

BRANDON MAYS1

Ο Brandon Mays έχοντας πλέον περισσότερους χορηγούς είχε ξεκινήσει το ταξίδι για μια σπουδαία καριέρα ως ερασιτέχνης με πάνω από 500 τρόπαια και 16 εθνικά πρωταθλήματα, μέσα σε αυτά 5 Mini O’s, 1 Loretta Lynn’s, 2 Branson USA, 5 Lake Whitney, 3 Oakhill Texas και 1 Vegas National. Αδιαμφισβήτητα μια αξιοζήλευτη καριέρα με γερά θεμέλια και βάσεις για μια εξίσου επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο στον χώρο του motocross αλλά και σε κάθε μηχανοκίνητο άθλημα. Αρχές του 2008 ο Brandon ήταν ένας ώριμος ερασιτέχνης και ένα μεγάλο όνομα. Όμως μια άσχημη πτώση είχε ως αποτέλεσμα ο Brandon να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό έχοντας σπασμένο λαιμό, πλάτη, καρπό και τραυματισμένους τους πνεύμονες του. Το συμβάν αυτό ήταν καταστροφικό για ένα παιδί το οποίο όλη του η ζωή ήταν το motocross. Οι γιατροί του είπαν ξεκάθαρα ότι ο λαιμός του δεν θα αντέξει άλλα χτυπήματα, κάτι το οποίο ο Brandon δεν άκουσε ποτέ, η αγάπη του για το άθλημα του έκλεισε τα αυτιά. Στα μέσα της επόμενης χρόνιας ήταν πάλι πάνω στο μηχανάκι σαν να μην έγινε τίποτα. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ καθώς είχε πάλι παρόμοιο τραυματισμό, το αποτέλεσμα 80% πιθανότητες να είναι παράλυτος από την μέση και κάτω μετά την επέμβαση, ή 100% πιθανότητες να μείνει παράλυτος από τον λαιμό και κάτω αν δεν κάνει την επέμβαση.

Τώρα πλέον ο Brandon Mays το ταλέντο για το οποίο πολλοί μιλούσαν οδηγεί μέσω της μουσικής. Δεν του επιτρέπεται να οδηγεί, όπως κάποτε έλεγε δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα του motocross και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για τον ίδιο. Έχοντας χάσει έναν αδερφικό του φίλο το 2011 τον Josh Lichtle ο όποιος ήταν επαγγελματίας αναβάτης που έχασε την ζωή του λόγο μιας πτώσης που είχε στον αγώνα του Red-Bud, το μονό φάρμακο του είναι το χαρτί και το μολυβί γράφοντας στοίχους. Μια ιστορία για να δείξει τις δυσκολίες που υπάρχουν και σε κάτι το οποίο πολλοί θεωρούν χόμπι αλλά κάποιοι άλλοι τρόπο ζωής.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.