Το βραβείο HVA Xtreme Test πήρε άλλη διάσταση μετά το Grand Prix Maxxis στην Ελλάδα με τους δύο αναβάτες να κάνουν απόσταση βαθμολογικά απο τους υπόλοιπους.  Με μια πολύ γρήγορη και τεχνική ειδική σε ένα ρέμα στους πρόποδες απο τα υπέροχα Μετέωρα, η ειδική Xtreme είχε τεράστια επιτυχία στο Ελληνικό κοινό.

Ο Pierre Alexandre RENET (FRA – HVA) έχει κυριαρχήσει στο βραβείο HVA Xtreme Test του 3ου αγώνα της σεζόν και τώρα έχει 111 βαθμούς.renet14514

Ο αναβάτης της Husqvarna εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του μεγάλου αντιπάλου του, Antoine MEO (F – 103 πόντοι), την Κυριακή (5) για να πάρει το προβάδισμα με 8 πόντους. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πέντε Grand Prix και οι δύο αναβάτες θα πρέπει να παλέψουν για το βραβείο σε κάθε αγώνα.

Ενώ το δίδυμο επικρατεί σαφώς στο βραβείο, πίσω το χάσμα είναι μεγάλο, καθώς ο Ivan CERVANTES (E – 3ος), παρά τη δεύτερη θέση του το Σάββατο, είναι ήδη 33 βαθμούς πίσω από MEO ενώ ο Johnny AUBERT (F – 4ος), ο Cristobal GUERRERO (E – 5ο) και ο Christophe NAMBOTIN (F – 6ος).

Ευχάριστη είναι η παρουσία των δύο Τζούνιορ αναβατών στο Top 10, ο Danny MCCANNEY (GB) 7ος, και ο Giacomo Redondi (Ι), 9ος.
Ενώ το δίδυμο Pierre-Alexandre Renet – Antoine MEO κυριαρχεί σαφώς το βραβείο HVA Xtreme Test μετά από τρία Grand Prix , μία νέα δοκιμασία τους περιμένει σε τρεις εβδομάδες κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Φινλανδίας και της Σουηδίας.

Προσωρινή κατάταξη.
1 Pierre-Alexandre Renet (F – HVA) 111pts
2 Antoine MEO (F) 103pts
3 Ivan CERVANTES (Ε) 70pts
4. Johnny AUBERT (F) 61pts
5 Cristobal GUERRERO (F) 54pts
6. Christophe NAMBOTIN (F) 46pts
7. Daniel MCCANNEY (GB) 37pts
8. Eero REMES (SF) 30pts
9 Giacomo Redondi (Ι) 29pts
10. Luis CORREIA (P) 27pts

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.