Το ημερολόγιο έδειχνε 7 Μαίου, μια ηλιόλουστη ημέρα, ένα πολύ όμορφο πρωινό ξημέρωσε με τους καλύτερους οιωνούς για τον 5ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος motocross.

stergios

Πολλές οι συμμετοχές, μια εκ των πολλών αυτή του Στέργιου Κατσογρεσάκη απο το Ρέθυμνο. ‘Ενας ταλαντούχος αναβάτης απο την Κρήτη. Όλα πήγαιναν ορθά και εξελίσσονταν μια όμορφη αγωνιστική ημέρα. Μέχρι την στίγμη που ο Στέργιος είχε μια πτώση η οποία του έφερε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Πλέον μετά από 2 και κάτι μήνες ο Στέργιος είναι ακόμη στο ΚΑΤ, στον δύσκολο δρόμο της ανάρρωσης. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, πρέπει να μεταφερθεί στην Λάρισα για την συνέχεια της αναρρωτικής του πορείας.

Για τον σκοπό αυτό η οικογένεια Κατσογρεσάκη είναι σε θέση να δεχθεί την βοήθεια όλων μας για το καλό του Στέργιου. Όλοι στον χωμάτινο χώρο γνωρίζουμε πολύ καλά τους κινδύνους και τους τραυματισμούς. Καθήκον είναι να βάλουμε ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί το λιθαράκι του στον σημαντικότερο αγώνα του συναθλητή μας, αλλά και πάνω από όλα συνανθρώπου μας.

ster

Όλοι Μαζί Μπορούμε!!
Στέργιος Κατσογρεσάκης
Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 716/600157-29
IBAN: GR 3101107160000071660015729

Σελίδα που δημιουργήθηκε για τον Στέργιο Facebook

Α. Πανταζής

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.