Οι BOBRYSHEV Evgeny και VAN HOREBEEK Jeremy έκλεψαν για δεύτερη φορά τις εντυπώσεις στον τρίτο αγώνα του ιταλικού διεθνές MOTOCROSS δίνοντας σκληρές μάχες παίρνοντας από μια νίκη και από έναν τίτλο, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το πρωτάθλημα.

12375048_1174702729214478_6041030599978701465_o-copia-copia

Oι δυο αναβάτες βρίσκονται σε ανοδική πορεία και σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τους υπόλοιπους αναβάτες του MXGP που συμμετείχαν στους αγώνες.

Στον super- τελικό, ο Γερμανός NAGL Max μπόρεσε να κρατήσει για μόλις ένα γύρο την πρωτοπορία και τους δυο πρωταγωνιστές της σειράς των αγώνων πίσω του. Oι επόμενοι δεκαπέντε γύροι ήταν μια σκληρή μονομαχία μεταξύ των δυο, με τον Ρώσο να αντέχει στις επιθέσεις του VAN HOREBEEK και να τερματίζει 1,5 δευτερόλεπτο μπροστά του, παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για τον αγώνα της ΜΧ1. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο NAGL Max.

Στον αγώνα της ΜΧ1 ο Βέλγος βρέθηκε γρήγορα μπροστά και κατάφερε να αποσπαστεί από τον Ρώσο που μετά από μια μέτρια εκκίνηση έχασε πολύτιμο χρόνο στο κυνήγι της νίκης. O NAGL Max μπορεί να έφυγε πάλι πρώτος από την μπάρα της εκκίνησης αλλά δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση.

Στην ΜΧ2 που το ενδιαφέρον ήταν σαφώς μικρότερο εν απουσία των μεγάλων πρωταγωνιστών της κατηγορίας, ο CERVELLIN Michele μετά από μια κακή εκκίνηση κατάφερε να πάρει την νίκη μπροστά από τους VLAANDEREN Calvin και JACOBI Henry.

Για να δείτε ολόκληρο τον αγώνα πατήστε ΕΔΩ.

Αποτελέσματα MX1:mx1

ΜΧ2:mx2

Elite:mx1 mx2

Βαθμολογία ΜΧ1:ba

Βαθμολογία ΜΧ2:mx2 ba

Βαθμολογία Elite:ba elite

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.