Στη Husqvarna Motorcycles ανυπομονούνε για την πρεμιέρα του FIM Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro του 2015 , η οποία αρχίζει σε τρεις εβδομάδες, μια σειρά εφτά αγώνων που ξεκινά στην Talca της Χιλής στις 17 Απριλίου.

team_Husqvarna_Enduro_Team_2015_1370_bc45ac2137

Μπαίνοντας στη σειρά ως πρωταθλητές της ανταγωνιστικής κατηγορίας Enduro2, η Bel-Ray Husqvarna Factory Racing θα έχει αναβάτες που θα αγωνίζονται για τις κορυφαίες διακρίσεις στις τέσσερις κύριες κατηγορίες του WEC υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σουηδού πρώην αστέρα του enduro και σημερινού μάνατζερ της ομάδας Thomas Gustavsson.

Με μια αναδιαρθρωμένη ομάδα για τη σεζόν του 2015, η Husqvarna θα παρατάξει αναβάτες στις Enduro1, Enduro2, Enduro3 και Enduro Junior. Ο Γάλλος Mathias Bellino και ο Jamie McCanney θα διαγωνιστούν και πάλι μαζί με τον πρωταθλητή της Ε2 Γάλλο Pela Renet. Με τον Daniel McCanney πρωταθλητή στην Enduro Junior του 2014 να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην ομάδα.

Έτοιμος να υπερασπιστεί το στέμμα του ο Renet, είναι η μεγάλη ελπίδα της Husqvarna για το πρωτάθλημα του 2015. Παρέχοντας το πρώτο παγκόσμιο τίτλο στην νέα εποχή της Husqvarna ο Renet με το FE 450 έχει ως στόχο την νίκη. Καλά προετοιμασμένος, και αποφασισμένος όσο ποτέ, ο Renet είναι πεινασμένος για να κάνει ένα νικηφόρο ξεκίνημα για την υπεράσπιση του τίτλου του στο πρώτο γύρο στη Χιλή.

Επιστροφή στη δράση μετά από μια άτυχη σεζόν και ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο για το Γάλλο Mathias Bellino που αγωνίζεται στην κατηγορία Enduro3 και έχει βλέψεις για έναν τίτλο στη μεγάλη κατηγορία, τίτλο οδηγώντας ενα ΤΕ 300 δίχρονο για το 2015. Μαζί τους στην ομάδα για το 2015, ο Βρετανός αναβάτης Daniel McCanney με FE 250 που μεταγράφηκε από την BETA, είναι η ελπίδα της Husqvarna για βάθρο στην κατηγορία Enduro1. Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς αναβάτες του WEC κατά τη διάρκεια του 2014, ο McCanney είναι ένας νεαρός αναβάτης με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του που φέτος θα βρίσκετε στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του.

Έντονος αναμένετε ο ανταγωνισμός στην κατηγορία Enduro Junior με τον Jamie McCanney να είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Παρά την ταλαιπωρία απο τον τραυματισμό του το 2014 είναι πίσω στους αγώνες για να προσθέσει επιτυχίες στην καριέρα του με FE 350. Ο νεότερος από τους αδελφούς McCanney είναι πρόθυμος να μετατρέψει την προετοιμασία του χειμώνα σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Ο εναρκτήριος γύρος του 2015 Maxxis FIM Enduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίρνει εν εξελίξει στη Talca, Χιλή τον Απρίλιο 17/18/19.

Pela Renet – Enduro2: «Ανυπομονώ για την υπεράσπιση του τίτλου της Enduro2. Έχω κάνει πολλή δουλειά κατά την διάρκεια του χειμώνα για να βελτιώσω πράγματα και αισθάνομαι πραγματικά σαν να έχω κάνει σε όλα ένα βήμα προς τα εμπρός. Πέρυσι ήταν μια απίστευτη χρονιά για μένα, κέρδισα το παγκόσμιο πρωτάθλημα και, στη συνέχεια πήραμε μια συλλογική νίκη στο ISDE, ενώ, επίσης εξασφάλισα το γαλλικό Πρωτάθλημα Enduro. Θα είναι δύσκολα φέτος αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για μας. Το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό στην Ε2 – υπάρχουν πολλοί αναβάτες ικανοί να κερδίσουν – αλλά πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω ξανά. »

Daniel McCanney – Enduro1: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της Bel-Ray Husqvarna Factory Racing για το 2015. Πρόκειται για μια μεγάλη χρονιά και πρόκληση για μένα, και νιώθω οτι είμαι στο σωστό μέρος . Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Enduro Junior το 2014 ανυπομονώ να ξεκινήσω στα ανώτερα κλιμάκια της Enduro1 . Είναι η πρώτη αγωνιστική σεζόν μου με τετράχρονο, αλλά οι μέχρι στιγμής δοκιμές έχουν πάει πολύ καλά με το FE 250. Στον πρώτο αγώνα στη Χιλή, έχω στόχο την πρώτη πεντάδα και σιγά σιγά με δουλειά να ανέβουμε στο πόντιουμ ».

Mathias Bellino – Enduro3: «Είναι υπέροχο να είμαι πίσω μετά από τον τραυματισμό μου στο γόνατο που με κράτησε εκτός εννέα μήνες. Παρά το γεγονός ότι το 2014 κατέληξε σε απογοήτευση, ευτύχησα να νικήσω στο GP της Σουηδίας, αυτό είναι το κίνητρο που με οδηγεί για το 2015. Η Αλλαγή σε ΤΕ 300 δίχρονο μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Θέλω να παλέψω για τον τίτλο. Ξέρω ότι πρόκειται να είναι μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν μπροστά, αλλά πιστεύω ότι στους στόχους μου έχω και την ομάδα που είναι έτοιμη 100 τοις εκατό για την επίτευξη αυτού του στόχου. »

Jamie McCanney – Enduro Junior : «Είμαι πεινασμένος για την επιτυχία. Είναι πάντα δύσκολο να γνωρίζουμε πώς θα έρθουν τα πράγματα, αλλά νιώθω να έχω κάνει όλες τις βάσεις κατά τους χειμερινούς μήνες για να διεκδικήσω τον τίτλο Enduro Junior. Παρά το γεγονός ότι πέρυσι ήμουν άτυχος με κάποιους τραυματισμούς, ο ρυθμός μου ήταν πάντα αρκετά καλός και βρίσκομε πάντα κοντά στο βάθρο. Τώρα που είμαι πίσω με πλήρη ικανότητα και αυτοπεποίθηση στο οδήγηση μου, πιστεύω ότι μπορώ να προχωρήσω και να κατακτήσω τον τίτλο»

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.