Μετά τον τελευταίο αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος motocross που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο με την παρουσία δέκα Ελλήνων αναβατών. Οι τρεις Έλληνες που ακολουθούν το πρωτάθλημα είναι οι Γιάννης Τουρατζίδης που εξακολουθεί να είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία της κατηγορία ΜΧ2, Αντώνης Σάγμαλης που βρίσκετε στην δεύτερη θέση της κατηγορίας ΜΧ85 και Μάριος Κανάκης που είναι 8ος στην ίδια κατηγορία. Η Χώρα μας βρίσκετε στην δεύτερη θέση την κατάταξη των χωρών πίσω απο την Βουλγαρία. Δείτε παρακάτω τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος.

mx2 mx22

mx2j

mx1

mx85

mx65

mx mxmx

mxv

mxs

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.