Το BASSELLA RACE 1 στην νοτιοανατολική Ισπανία είναι έτοιμο να φιλοξενήσει 1226 αναβάτες σε μια ακόμα extreme εμπειρία.

bassela race 1

Ο Νοτιοαφρικανός YOUNG WADE συνεχίζει την περιοδεία του στα extreme-enduro της Ευρώπης θέλοντας να είναι πανέτοιμος στα μεγάλα ραντεβού της χρονιάς με τους δυο Βρετανούς Walker και Javris.

Στο συγκεκριμένο αγώνα εκτός από τον YOUNG οι Ισπανοί GOMEZ ALFREDO και SALSENCH CONSTANCIO ELOI θέλουν σίγουρα την νίκη μπροστά στο κοινό τους, καθώς και ο Σουηδός LINUSSON ANDREAS.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν και οι περισσότεροι Ισπανοί του παγκοσμίου enduro με σημαιοφόρο τον CERVANTES IVAN που έρχεται μετά από την εμπειρία στο rally dakar αλλά και τους BARRAGAN JONATHAN, BETRIU JAUME, SANTOLINO LORENZO, TARROUX JEREMY, GARCIA MONTAÑA JOSEP, GEEBELEN OSCAR.

Δυνατός και πάντα υπολογίσιμος και ο περσινός πρωταθλητής Γαλλίας στην Ε3 ALBEPART EMMANUEL.

Είναι σίγουρο ότι ο αγώνας θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με το τερέν να είναι αρκετά βαρύ από τις βροχόπτωσης που είχε η Ισπανία τις τελευταίες μέρες.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.