Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Βαλκανικού πρωταθλήματος motocross 2018 που πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Γιαννιτσών. Πλούσιο θέαμα, μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά και πολλές πτώσεις.

Στην κατάταξη χωρών η Ελλάδα με την απουσία του Γιάνη Τουρατζίδη κατάφερε να πήρε την δεύτερη θέση πίσω απο την Βουλγαρία που ήταν πρώτη και μπροστά απο την Ρουμανία που ήταν τρίτη.

Adrian Raduta

Στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1 νικητής αναδείχτηκε ο Adrian Raduta.

Γιάννης Τουρατζίδης

 

Μεγάλος άτυχος της ημέρας ο Γιάννης Τουρατζίδης που μετά απο μία άτυχη στιγμή στο πρώτο σκέλος της μεγάλης κατηγορίας και ενώ δεν είχε ανταγωνισμό, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σκέλος και τον αγώνα.

Κυριάκος Κόττης

Οι άλλοι δύο Έλληνες αναβάτες που συμμετείχαν στην κατηγορία ο Κυριάκος Κόττης και ο Δημήτρης Μπαξεβάνης τερμάτισαν στην 5η και 7η θέση στο σύνολο.

Εκκίνηση κατηγορίας ΜΧ2

Michael Ivanov

Στην κατηγορία ΜΧ2 είχαμε μεγάλο ανταγωνισμό με τον Ivanov να επικρατεί και στα δύο σκέλη αν και στο δεύτερο είχε μία πτώση με τους δύο Έλληνες αναβάτες Νίκο Λυρίου και Γεωργαντά Αλέξανδρο να τον πλαισιώνουν στο βάθρο.

Νίκος Λυρίου

Αντώνης Σάγμαλης

Στην ΜΧ2Junior o Αντώνης Σάγμαλης κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω απο τον Stanislay Tsekleov αλλά και την 7η θέση στην ΜΧ2.

Άγγελος Συμεωνίδης

Στην κατηγορία ΜΧ ο Άγγελος Συμεωνίδης κατέλαβε την τρίτη θέση ενώ ο Τσομπάνογλου Ευγένιος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην ΜΧV και την πέμπτη στην ΜΧ.

Τσομπάνογλου Ευγένιος

Μάριος Κανάκης

Στην κατηγορία EMX85 ο Κανάκης Μάριος δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με δύο νίκες. Οι Βαγγελακάκης, Μανδάνη και Κοσιάβελος  τερμάτισαν στις θέσεις 6, 11 και 13 αντίστοιχα.

Zoltan Ordog

Στην μικρότερη κατηγορία ΕΜΧ65 ο Zoltan Ordog πήρε την πρώτη θέση του βάθρου με τους Έλληνες αναβάτες Φωτάκη, Γανωτή,Καλογιαννίδη και Παπαδόπουλο να τερματίζουν συνολικά 6ος, 8ος, 12ος και 14ος αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

ΕΜΧ85

ΕΜΧ65

ΜΧ1

ΜΧ2 & ΜΧ2Junior

MX & MXV

Σύντομα Race Report και Φωτογραφικό Υλικό.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.