Η σεζόν 2016 ξεκίνησε άσχημα για τον OSCAR Balletti, καθώς το απόγευμα στις 27 Ιανουαρίου υπέστη κάταγμα κνήμη και περόνης στο αριστερό του πόδι μετά από μια πτώση ενώ βρισκόταν σε δοκιμές στα νότια της Σαρδηνίας μαζί με άλλους αναβάτες της Gruppo Sportivo delle Fiamme στο Villa Mar.

oscar balletti

Ο Balletti θα χειρουργηθεί άμεσα για να αποκαταστήσει την ζημιά από το διπλό κάταγμα στο αριστερό του πόδι στο ορθοπεδικό κέντρο του San Gavino. Αυτή τη στιγμή είναι πρόωρο να μιλάμε για την επιστροφή του στους αγώνες με το Honda CRF 250R-RedMoto Enduro στην Ε1, αν και η πρόγνωση των γιατρών στις περιπτώσεις αυτές, είναι περίπου τρεις μήνες.

Ο CARLO Curci – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της HONDA-REDMOTO WORLD ENDURO TEAM δήλωσε: «Λυπούμαστε πολύ για το ατύχημα του Balletti. Περιμένουμε να επιστρέψει στους αγώνες το γρηγορότερο υγιής και δυνατός»

OSCAR BALLETΙ: » Δούλεψα σκληρά για να είμαι έτοιμος την φετινή σεζόν πάνω στο Honda CRF 250R της RedMoto Enduro. Όλα πήγαιναν πολύ καλά, ιδιαίτερα στην αίσθηση με τη μοτοσικλέτα, υπήρχε βελτίωση μέρα με τη μέρα στην απόδοσή μου. Λυπάμαι πολύ καθώς δεν θα είμαι έτοιμος στην αρχή της σεζόν στο ντεμπούτο μου στην κατηγορία Ε1″.

Ευχόμαστε στον Όσκαρ περαστικά και γρήγορη επιστροφή.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.