Άτυχος στάθηκε ο νεαρός Αντώνης Σάγμαλης στα πρώτα χρονομετρημένα του τέταρτου γύρου του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross που διεξάγετε στην Χαλκίδα. 

φωτό αρχείου

Ο Αντώνης Σάγμαλης  στα πρώτα χρονομετρημένα σήμερα το πρωί στην Χαλκίδα είχε μία πτώση και ένας αναβάτης που τον ακολουθούσε τον χτύπησε στο χέρι. Η κατάσταση του δεν κρίνετε ιδιαίτερα ανησυχητική, με τον νεαρό Αντώνη να δοκιμάζει αύριο στο πρωινό warm up αν μπορεί να οδηγήσει στα δυο σκέλη.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες με τον αναβάτη από την Σουρωτή να έχει στο μυαλό του στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στο Fürst­lich Dreh­na για την πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος ADAC MX Mas­ters.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.