Αν και βρισκόμαστε δυο εβδομάδες από την έναρξη των αγώνων SUPERCROSS της Ανατολικής περιφέρειας, η κλάση των 250 κυβικών μετράει μια πολύ μεγάλη απώλεια.

Adam Cianciarulo

Το Σάββατο βράδυ έγινε γνωστό ότι ο αναβάτης της Monster Energy / Pro Circuit Kawasaki Adam Cianciarulo είχε ένα ατύχημα που του προκάλεσε κάταγμα στον καρπό.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Mitch Payton ανακοίνωσε ότι ο Αdam θα είναι εκτός για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Δυστυχώς αυτός είναι ακόμα ένας τραυματισμός για τον ταλαντούχο αναβάτη που ως τώρα η τύχη του έχει γυρίσει την πλάτη πολλές φορές . Να θυμίσουμε ότι ο Cianciarono διέκοψε πρόσφατα την συνεργασία του με τον εκπαιδευτή Aldon Baker και έψαχνε για μια νέα αρχή για στο πρωτάθλημα της Ανατολή περιφέρειας που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες στην Ατλάντα.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.