Την περασμένη εβδομάδα είχε αφήσει το στίγμα του στο Supercross, μετά τον τρίτο αγώνα θα αρχίσει προσέχει τους άλλους αναβάτες.

canard

Για την Honda HRC και τον Trey Canard, ήταν ένα ατυχές Σαββατοκύριακο, όπου το βράδυ έγινε ακόμα χειρότερο. Ο Trey έχει επιδεινώσει έναν τραυματισμό που είχε προηγούμενες εβδομάδες. Στον αγώνα χτυπήθηκε από ένα άλλο αναβάτη, ο οποίος προσγειώθηκε σχεδόν πάνω του, ευτυχώς χτυπήθηκε μόνο στο χέρι.
Μάνατζερ της ομάδας της Honda Dan Betley: «Ο ίδιος και δύο ακόμη αναβάτες πήδηξαν άλμα και κάποιος πήδηξε πάνω στο τραπέζι και στη συνέχεια πίσω του. Γι ‘αυτό και δεν ξέρω αν υπήρχε κάποια επαφή σε εξέλιξη πριν από την εν λόγω ενότητα, αλλά η όλη φάση είχε σαν αποτέλεσμα ένα βαθύ κόψιμο στο χέρι. Δεν θέλουμε να κάνουμε ράμματα γιατί με το πρήξιμο θα σχιστούν. Κάναμε ένας ειδικό επίδεσμο και με το γάντι από πάνω για να μπορέσει να τρέξει. Αιμορραγούσε εμφανώς αλλά είναι ένας σκληρός τύπος ο Canard.

carard traymatismo sto xeri

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video την επίμαχη στιγμή που τραυματίστηκε ο Canard.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.