Μεγάλος άτυχος ο Dean Wilson όταν σε προπόνηση είχε μια άτυχη στιγμή που του επέφερε τραυματισμό.

Με το Lucas Oil AMA Pro Motocross να έχει τον πρώτο του αγώνα την ερχόμενη εβδομάδα, αναβάτες και ομάδες κάνουν τις τελευταίες δόκιμες τους έτσι ώστε να συλλέξουν όσα περισσότερα δεδομένα μπορούν. Στην πίστα στης Glen Helen στο San Bernardino ήταν η Rockstar Husqvarna. O Wilson όπως ανέφερε ο ίδιος όταν σε ένα δικό του σκέλος η πίστα είχε αρκετούς αναβάτες, στην προσπάθεια του να περάσει έναν αργότερο αναβάτη μπροστά του ο προπορευόμενος του άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον πίσω τροχό του χτυπώντας στο έδαφος το πόδι του κατά την προσγείωση.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός στους χιαστούς στο γόνατο. Όπως είναι αναμενόμενο θα χρειαστεί χειρουργείο για την αποκατάσταση. Ο ίδιος δήλωσε αρκετά απογοητευμένος με αυτό που συνέβη καθώς ένιωθε πολύ αισιόδοξα για τα Outdoors και για μια νέα αρχή σε αυτό το πρωτάθλημα.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.