Έκτακτα και άσχημα νέα για την Geico Honda λίγο πριν την έναρξη του Monster Energy Supercross.

chase-sexton

Τα νέα αφορούν τον νεοφερμένο από τα ερασιτεχνικά τερέν τον Chase Sexton, ο όποιος υπέστη σπάσιμο και των δυο του καρπών σε προπόνηση. Σύμφωνα με τους γιατρούς δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση, αλλά ο Chase θα είναι αναγκασμένος να φορέσει συσκευές υποστήριξης στον κάθε καρπό του.

Όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο από την ομάδα θα έτρεχε στην κατηγορία των 250cc στην ανατολική περιφέρεια. Είναι πολύ πιθανό παρά τον τραυματισμό του να τον δούμε στις 18 Φεβρουαρίου να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο.
Ο Chase Sexton είναι ένα όνομα πολλά υποσχόμενο με πολλές διακρίσεις στο ράφι του.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.