Ως γνωστόν εδώ και 11 ημέρες ο νεοαποκτηθέντας αναβάτης για χρέος της HRC Honda είναι τραυματίας.

Brian Bogers

Ο Bogers ο οποίος θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία δίπλα στον Tim Gajser την νέα χρονιά. Έδειξε τον μεγάλο του ενθουσιασμό και την αγωνία του εν όψη της αγωνιστικής χρονιάς του 2018 καθώς ένα παιδικό του όνειρο είναι πλέον γεγονός και ανήκει στην πραγματικότητα.

Κάνοντας τα πρώτα του βήματα ως μέλος της κόκκινης οικογένειας ο Bogers φάνηκε να έχει βολευτεί τόσο με την νέα μότο αλλά και την ομάδα. Τα πράγματα όμως “στράβωσαν” την χειρότερη στιγμή. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της νέας Honda CRF250R, μια νέας εξολοκλήρου μοτοσυκλέτας. Ο Brian είχε μια άσχημη πτώση με αποτέλεσμα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του. Χαρακτηριστικά είπε “ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά λόγο της αίσθησης στο πόδι μου. Εκείνη τη στιγμή το μυαλό σου τρέχει παντού αλλά ελπίζεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, τελικά αυτή τη φορά δεν πήγαν και τόσο καλά”.

Η διάγνωση έδειξε ότι το πόδι του έχει επηρεαστεί αρκετά και σε αρκετά σημεία να υπάρχει μεγάλη ζημία. Πραγματοποιήθηκε μια επέμβαση και ύστερα από περεταίρω εξετάσεις κρίθηκε αναγκαίο να γίνει και δεύτερη. Πλέον βλέπουν για μεγαλύτερη περίοδο ανάρρωσης αλλά το ευχάριστο είναι ότι η ζημία θα αποκατασταθεί στο 100%.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.