Ακόμη ένα μεγάλο Εθνικό πρωτάθλημα οδεύει στην αυλαία του για φέτος. Οι παλμοί του Γαλλικού Εnduro μετά το ISDE ξεκινάνε να βρίσκουν του κανονικούς του ρυθμούς, με την Requista να φιλοξενεί τον προτελευταίο αγώνα του Γαλλικού πρωταθλήματος Enduro το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Νικητής και τις δυο ημέρες ήταν ο Loïc Larrieu κατακτώντας την νίκη στην Ε2.

21919201_1489996724412528_811617580_n

Στην E1 ο Jérémy Tarroux μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στο ISDE αντιμετώπισε ιδιαίτερη πίεση και τις δυο ημέρες από τους Julien Gauthier και Jérémy Carpentier καταφέρνοντας στο τέλος να πάρει δυο οριακές νίκες.

Ο Loïc Larrieu συνέχισε το αήττητο σερί του την φετινή χρόνια κατακτώντας ακόμη μια διπλή νίκη μπροστά από τους Jérémy Joly και Emmanuel Albepart.

Ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο πέρασε ο Γάλλος αστέρας Christophe Nambotin που προτίμησε να συμμετέχει στον αγώνα παρότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Νικητής και τις δυο ημέρες ήταν ο Romain Dumontier. Ο Nambotin με την τρίτη και τέταρτη θέση που κέρδισε στον αγώνα κράτα την πρωτοπορία στην γενική κατάταξη για 6 βαθμούς.

Στις μικρές κατηγορίες ο Valérian Debaud έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση κερδίζοντας την πρώτη ημέρα, ενώ την δεύτερη ο πρωτοπόρος Thomas Dubost επέστρεψε δυνατός ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δεύτερος και τις δυο ημέρες ο David Abgrall.

Στα 125 ο Leo LE QUERE πρόσθεσε ακόμη δυο νίκες στο ενεργητικό του και χρειάζεται μόλις τρεις βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλου.

Τελευταίος αγώνας της σειράς θα είναι στο AMBERT το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.