Οι Alex SALVINI και Steve HOLCOMBE στον ένατο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro που δεν ήταν άλλο από το φημισμένο The Wall, απέδειξαν ότι είναι οι πιο πλήρεις αναβάτες αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η παρουσία του Ιταλού στο Trentino ξεκίνησε με τον πρώτο χρόνο στον πρόλογο της Παρασκευής. Η επόμενη ημέρα έκρυβε καινοτομίες σε ότι έχουμε δει ως τώρα στους αγώνες, με τρεις μίνι αγώνες motocross στην πίστα του Trentino, τέσσερις χορταστικές ειδικές Enduro το απόγευμα και για το τέλος που δεν θα μπορούσε να λείπει το φημισμένο Off Road Park de Pietramurata.

Ο Loïc LARRIEU με δυο πρώτους χρόνους και μια δεύτερη θέση, καθώς ο Mathias BELLINO κατάφερε να είναι ο νικητής του τρίτου αγώνα κατάφερε να προηγείται με 16 δευτερόλεπτα έχοντας πίσω του τους Ιταλούς SALVINI και REDONDI, με τους HOLCOMBE και REMES να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Στις ειδικές Enduro ο HOLCOMBE είχε το απόλυτο με τέσσερις πρώτους χρόνους κερδίζοντας θέσεις, μειώνοντας την απόσταση από τον SALVINI που είχε ανεβεί στην πρώτη θέση. Μέτρια η επίδοση του LARRIEU που ήταν συνολικά ένα λεπτό πιο αργός από τον SALVINI πέφτοντας στην τέταρτη θέση πίσω από τον REDONDI που ήταν τρίτος. Ο HOLCOMBE συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στην πρώτη Εxtreme μειώνοντας στα 5 δευτερόλεπτα που τον χώριζε από τον SALVINI. Ο SALVINI συνέχισε να είναι μέσα στους ταχύτερους αποφεύγοντας τα λάθη, ενώ ο HOLCOMBE με δυο συνεχόμενα λάθη στην δέκατη και ενδέκατη ειδική έχασε την επαφή του με τον Ιταλό που πανηγύρισε έξαλλα την νίκη του στο τέλος, λέγοντας ότι ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας του. Ο HOLCOMBE μπορεί να κέρδισε έξι ειδικές αλλά τα δυο λάθη του στοίχισαν τερματίζοντας τελικά δεύτερος. Οι Loïc LARRIEU και Daniel McCANNEY κατάφεραν να περάσουν στο τέλος μπροστά από τον REDONDI που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στις τελευταίες ειδικές μένοντας στην πέμπτη θέση. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο νεαρός Bradley FREEMAN, ενώ ο Wade YOUNG που κλήθηκε να καλύψει την θέση του Matthew PHILLIPS αρκέστηκε στην δωδέκατη θέση έχοντας ένα πρώτο χρόνο στην τρίτη extreme ειδική.

Ο Matteo CAVALLO ήταν κυρίαρχος στην JUNIOR καταφέρνοντας να πάρει μια επιβλητική νίκη. Οι Lorenzo MACORITTO και Davide SORECA βρέθηκαν πίσω μετά τις ειδικές cross, αλλά ο Andrea VERONA ανέβασε ρυθμούς στις επόμενες οχτώ, καταφέρνοντας να ανεβεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Ο Davide SORECA ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στις τρεις πρώτες θέσεις, αλλά στην Εxtreme αντιμετώπισε προβλήματα. Ο Joe WOOTTON τερμάτισε τελικά τρίτος, με τον Jack EDMONDSON να φτάνει στην τέταρτη θέση από την δέκατη που βρισκόταν στην ογδόη ειδική μπροστά από τους Ιταλούς Emanuele FACCHETTI και Davide SORECA.

Ο Roni KYTÖNEN είναι χαρισματικός αναβάτης της YOUTH-125 προερχόμενος από τον χώρο του Motocross. Στις πρώτες τρεις ειδικές το απέδειξε με τρεις πρώτους χρόνους. Οι Gerard GOMEZ και Matteo MENCHELLI βρέθηκαν αρχικά πίσω του. Ο Ruy BARBOSA στις επόμενες τέσσερις ειδικές ανέβασε ρυθμούς περνώντας οριακά μπροστά από τον KYTÖNEN, ενώ ο GOMEZ εξακολούθησε να βρίσκετε στην πρώτη τριάδα. Στις τελευταίες τέσσερις ειδικές οι Dan MUNDELL και Matthew VANOEVELEN ήταν οι ταχύτεροι, καταφέρνοντας να βρεθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση πίσω από τον Χιλιανό BARBOSA.

N. Zέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.