Ο Arnaud Tonus θα επιστρέψει σύντομα στο MXGP για το επόμενο έτος. Ο Ελετός αναβάτης μετά απο μία καλή επίδοση στο GP του Glen Helen και στο Motocross των Εθνών, φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Wilvo Yamaha, η οποία απολαμβάνει την άμεση υποστήριξη από τους Ιάπωνες.

wilvo-yamaha

Μετά από δύο σεζόν στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Tonus θα επιστρέψει στο GP και θα είναι σε θέση να αναβιώσει την καριέρα του. To αμερικανικό όνειρο τελείωσε πριν 2 χρόνια το 2014 εξ αιτίας μιας νόσου και κάποιων τραυματισμών που τον εμπόδισαν να αποδείξει το μεγάλο του ταλέντο στα 250cc.

Έτσι τώρα φαίνεται, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, όπου ο Arnaud Tonus θα είναι ο συμπαίκτης του Shaun Simpson , με λίγα λόγια, θα είναι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον Πρωτάθλημα MXGP που δέν πρέπει να χάσετε το 2017.

Η πρώτη έκδοση θα πραγματοποιηθεί στο Lil (Ex Supercross στο Bercy), στις 12 και 13 Νοεμβρίου.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.