Περίεργα μεταφυσικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν στην περιοχή της Βισαλτίας Σερρών την 26η Νοεμβρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, υπήρξαν πολλά συμβάντα που η ανθρώπινη λογική δεν μπόρεσε να εξηγήσει.

ufo

Από τις κακόβουλες ενέργειες των απρόσκλητων διαγαλαξιακών επισκεπτών δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος motocross Βορείου Ελλάδας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην πίστα motocross της Βισαλτίας.

Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα δημιούργησαν αρχικά παρεμβολές στο σύστημα χρονομέτρησης έχοντας σαν αποτέλεσμα οι σένσορες των περισσότερων αναβατών να μην εμφανίζονται στο σύστημα, ενώ κάποιοι άλλοι κατάφεραν και ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Τα περίεργα συμβάντα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η ημέρα είχε απρόσμενα μικρή διάρκεια με το έβδομο σκέλος να γίνεται με ημίφως, καθώς ο ήλιος βρισκόταν στην Δύση του. Τελικά μετά από δυο ημέρες έρευνας ανακαλύφθηκε ότι ένας αναβάτης της ΜΧ1 δεν έπεσε θύμα απαγωγής τους στο πρώτο σκέλος, καθησυχάζοντας όλους τους εμπλεκόμενους. Άξιο αναφοράς και τα μαγνητικά πεδία που δημιουργήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης ειδικότερα του τελευταίου σκέλους όταν τριάντα αναβάτες προσπάθησαν ταυτόχρονα να στηθούν στην μπάρα.

Εκτός όμως από τα περίεργα φαινόμενα οι διοργανωτές προέβησαν και σε αρκετές παγκόσμιες πρωτοτυπίες όπως τις απονομές μπουφέ και τα αποτελέσματα κατά προσέγγιση και συναίνεση.

Σίγουρα η εικόνα ήταν απογοητευτική με το νόμισμα να έχει δύο όψεις για τις δυο λέσχες που ενεπλάκησαν στην διοργάνωση του αγώνα, μια πολύ καλή από πλευράς προετοιμασίας της πίστας και πραγματικά συγχαρητήρια στον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Βισαλτίας και ιδιαίτερα στον Ηλία Αδαμίδη και μια πραγματικά περίεργη από πλευράς Μ.Ο.Θ. που έβαλε ένα προσωπικό στοίχημα αλλά μάλλον δεν είχε τα στελέχη και την γνώση να το φέρει εις πέρας. Ένας από τους ιστορικότερους θεσμούς των δύο τροχών έγινε πεδίο μάχης, μικροσυμφερόντων και υστεροφημίας προσπαθώντας να καλύψει κακές επιλογές του παρελθόντος.

Σίγουρα η πίστα της Βισαλτίας επιβάλλεται να παραμείνει ενεργή και ο Μ.Ο.Θ. είναι ένα από τα παλαιότερα και ενεργά σωματεία αλλά δεν έχει γνώση πάνω στο συγκεκριμένο είδος αγώνων. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν, να καταλάβουν ότι ο χώρος νοσεί και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κάποιοι θα πουν ότι το μοναδικό πρόβλημα ήταν η κακή λειτουργία της χρονομέτρησης. Είναι ένας καλός λόγος να κρυφτείς πίσω από αυτό, αλλά υπήρξαν πολλές εμφανείς ελλείψεις, καθώς δεν υπήρχε σωστή οργάνωση σε κανένα σημείο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος.

Το πρωτάθλημα κανονικά θα έπρεπε να έχει λήξει, αλλά στο πρωτάθλημα βορείου έχουν διεξαχθεί μόνο δυο αγώνες χωρίς να ξέρουμε πόσοι ακόμα θα γίνουν, σε ποιες ημερομηνίες και ποιες λέσχες είναι ικανές να συλλέξουν έναν αρκετά μεγάλο αριθμό εγγραφών που ζητάτε στις εναπομείναντες ημέρες του χρόνου. Σίγουρα αυτό δεν είναι εικόνα σοβαρού πρωταθλήματος όπως και οι αναβάτες από την Βουλγαρία που ταξίδεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες θα έχουν να λένε για την αρτιότητα των Ελληνικών αγώνων.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα αλλά αφού δεν υπάρχει επιτροπή ποιος τελικά φταίει?

Να μας συγχωρήσουν οι αναβάτες και ομάδες για το χιουμοριστικό άρθρο, αλλά μόνο έτσι πλέων μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το όλο θέμα. Μείνετε συντονισμένοι για αναλυτικό άρθρο του αγώνα…

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.