ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ James Stewart Δυστυχώς, αυτό που ο James Stewart και οι οπαδοί του ήλπιζαν δεν έγινε πραγματικότητα.

jamesstewartprovisionallysuspendedafterpositivedopingtest_53a4375107f9c

Η FIM απέρριψε την προσφυγή που κατατέθηκε από την Ομάδα Yoshimura Suzuki Factory Racing και από τον ίδιο τον αναβάτη ώστε να είναι σε θέση να λάβει μέρος σε ολόκληρο το εθνικό πρωτάθλημα motocross του 2015.

Πρέπει, επομένως να περιμένει ο Stewart έως τις 11 Αυγούστου 2015 που λήγει η τιμωρία του, ως εκ τούτου ο πιλότος από τη Φλόριντα θα χάσει μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος.

Ο Team Manager Mike Webb, της ομάδας Yoshimura Suzuki δήλωσε ότι η διαδικασία προσφυγής έχει απογοητευτικό τέλος. Υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις καθ ‘όλη τη διαδικασία της προσφυγής. «Ήταν μια απίστευτα απαγορευτική και απογοητευτική απόφαση, αλλά θα έχουμε τον James στην ομάδα και για το 2016 και πέρα, και ανυπομονούμε για την επιστροφή του. Έχουμε ένα ζευγάρι των εκδηλώσεων «προθέρμανσης» πριν από το τέλος του έτους και στη συνέχεια θα είμαστε πίσω σε πλήρη ισχύ για το Supercross της σεζόν του 2016. »

Παρά το γεγονός ότι ήταν μια δύσκολη στιγμή, όχι μόνο για τις καθυστερήσεις, αλλά και για να μην γνωρίζει την έκβαση της προσφυγής του, ο Stewart είπε ότι τουλάχιστον μπορούμε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε και πάλι . » « Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ένστασή μου απορρίφθηκε, αλλά είμαι ευτυχής που μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή μας στην προετοιμασία χωρίς να περιμένουμε κάτι άλλο για τις λίγες εκδηλώσεις αυτού του έτους και να επιστρέψουμε δυνατοί για το 2016».

«Ευχαριστώ τη Yoshimura Suzuki, τους χορηγούς μου και όλους τους οπαδούς που μου έχουν δώσει μια μεγάλη υποστήριξη από όλα αυτά. Συνειδητοποίησα το πόσο μου λείπουν οι αγώνες, έτσι ώστε θα είναι μια μεγάλη μέρα για μένα η επιστροφή μου»

Ο Stewart σχεδιάζει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Red Bull Straight Rhythm για φέτος και αναμένεται επίσης να αγωνιστεί και στον Monster Energy Cup τον Οκτώβριο.

Ένα βίντεο από την μοναχική του προετοιμασία.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.