απονομες 2013Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των επάθλων στους αναβάτες που διακρίθηκαν σε όλους τους θεσμούς και κατηγορίες της Βόρειας Ελλάδος για το έτος 2013. Η απουσία πολλών διακριθέντων, κάποιες διαμαρτυρίες και παράπονα που ακούστηκαν σκίασαν τα χαμόγελα και το γιορτινό κλίμα που θα έπρεπε να υπάρχει σε μια τέτοια εκδήλωση.

Πολλά ερωτήματα ψάχνουν απάντηση όπως ποιος ευθύνεται η ΑΜΟΤΟΕ,  η εκάστοτε διοργανώτρια λέσχη, που η ανάρτηση της βαθμολογίας στα πρωταθλήματα του Βορείου Ελλάδος γίνετε με μεγάλη καθυστέρηση με αποκορύφωμα την επίσημη ανακοίνωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος scramble Κεντρικής Μακεδονίας που έγινε γνωστή μόλις κάποιες ώρες πριν την τελετή απονομής;
Mε ποια κριτήρια αποφασίζονται η ημερομηνία ενός αγώνα και επιλογή τις διοργανώτριας λέσχης; Γιατί αργεί η ενημέρωση από την διοργανώτρια αρχή; Οι όποιες αλλαγές σε κανονισμούς αποστέλλονται στις λέσχες και αν αποστέλλονται δίδεται η κατάλληλη προσοχή από αυτές; Οι λέσχες παραβρίσκονται στις εκδηλώσεις της ΑΜΟΤΟΕ;
Oι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με μεγαλύτερο χορηγό την τσέπη τους σε καιρούς δύσκολους. Καλό θα ήταν να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, γιατί ή ο γιαλός είναι στραβός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε.
Και κάτι που ενδιαφέρει όσους θα συμμετέχουν σε scramble και enduro, οι γεννηθέντες πριν και το 1972 μπορούν να συμμετέχουν σε E1,E2,Ε3 ή στην SENIOR ανάλογα με την επιλογή τους, ενώ στα scramble οι γεννηθέντες από το 1976 και πριν μπορούν να συμμετέχουν μόνο στην SENIOR.
συγχαρητήρια σε όσους διακρίθηκαν αλλά και σε όσους συμμετείχαν σε όλα τα πρωταθλήματα.

Φωτογραφικό υλικό εδώ

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.