Mε την συμμετοχή της Ελλάδα, Κύπρο,Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, FYROM, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία έγινε η παραδοσιακή ετήσια συνάντηση της Βαλκανικής Ένωσης Μοτοσικλέτα (BMU) στο Park Hotel Moskva της Σόφιας στην Βουλγαρία.

Όλοι οι νικητές των βραβείων του 2015 Πρωτάθλημα της Βαλκανικής Ένωσης μοτοσικλέτας.

Όλοι οι νικητές των βραβείων του 2015 Πρωτάθλημα της Βαλκανικής Ένωσης μοτοσικλέτας.

Ο Πρόεδρος της BMU Bogdan Nikolov χαιρέτισε τις Βαλκανικές Ομοσπονδίες στη συνεδρίαση, όπου συζητήθηκαν οι εκθέσεις των διαφόρων πρωταθλημάτων, η έγκριση των αποτελεσμάτων, το Ημερολόγιο του 2016 καθώς και οι κανονισμοί για το Motocross, Road Racing, supermoto, Cross Country, Enduro και MotoClassic.

Ο πρόεδρος της FIM Ευρώπης Wolfgang Srb που ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση και έδωσε μια γενική εικόνα σχετικά με τις δραστηριότητες της FIM Ευρώπη δήλωσε: «Η Βαλκανική Ένωση Μοτοσικλέτας είναι μία από τις έξι περιφερειακές ενώσεις της FIM Ευρώπης με πολλές δραστηριότητες παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Οι ομοσπονδίες, οι υπάλληλοι, οι εθελοντές και οι σύλλογοι πρέπει να εργαστούνε ακόμη πιο σκληρά για να επιτύχουν τους στόχους τους. Το πάθος και η αφοσίωσή τους εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό «.

Στο Gala που ακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου οι αναβάτες έλαβαν επάξια τα τρόπαια τους. Από ελληνικής πλευράς υπήρξαν πολλοί αναβάτες που διακρίθηκαν με τους Αρτέμη Σφιναρολάκη, Μιχάλη Ντουζένη και τον μικρό Αντώνη Σάγμαλη να εκπροσωπούν τους Έλληνες αναβάτες.

12345469_822895301154976_910532809891180935_n

Η συμμετοχή της χώρα μας στο βαλκανικό πρωτάθλημα ENDURO ήταν δυναμική με τέσσερις πρωτιές, δυο δεύτερες θέσεις και μια τρίτη φέρνοντας την χώρα μας στην πρώτη θέση.

Στην Ε1 ο Μιχάλης Ντουζένης στέφθηκε πρωταθλητής με τον Δημήτρη Βαγγελάκο να βρίσκετε στην τρίτη θέση.

Μιχάλης Ντουζένης

Μιχάλης Ντουζένης

Στην Ε2 ο Γιάννης Τρίγκας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με δεύτερο τον Αλέξη Ζώρα.

Στην Ε3 ο πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας έχασε για ελάχιστους βαθμούς την πρώτη θέση από τον Ρουμάνο Botoanka καθώς και στις κατηγορίες ΕJ και EΒ οι Aρτέμης Σφιναρολάκης και Θανάσης Γκαγκανάτσιος πρόσθεσαν άλλες δυο πρωτιές στην πλούσια φετινή παρουσία της χώρας μας στους αγώνες ENDURO που εκτός από τον τίτλο στο πρωτάθλημα κατετάγη και πρώτη στο πρωτάθλημα EXTREME ENDURO.

Aρτέμης Σφιναρολάκης

Aρτέμης Σφιναρολάκης

Ο δωδεκάχρονος αναβάτης από την Θεσσαλονίκη Αντώνης Σάγμαλης κατετάγη πρώτος στο πρωτάθλημα της ανατολικής Ευρώπης και δεύτερος στο βαλκανικό πρωτάθλημα καθώς λόγο σοβαρού οικογενειακού προβλήματος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στον αγώνα της Τουρκιάς. Οι πολύτιμοι βαθμοί του Αντώνη με την συμμέτοχη και τον άλλων μικρών αναβατών( Κανάκη, Καλαθά, Βογιατζή, Καριώτη) που συμμετείχαν σε αρκετούς αγώνες εκτός συνόρων όπως και οι βαθμοί των Ελλήνων αναβατών που συμμετείχαν στον αγώνα των Γιαννιτσών έφεραν την χώρα μας στην δεύτερη θέση της κατάταξης στο MOTOCROSS.

Στο πρωτάθλημα ταχύτητας η χώρα μας τερμάτισε στην τρίτη θέση με μπροστάρη τον Ανδρέα Ψυχογιό που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατηγορίας FORMULA-600 με πολύ καλές εμφανίσεις σε όσους αγώνες συμμετείχε.

Για την νέα χρονιά η χώρα μας θα διοργανώσει τον πρώτο αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος MOTOCROSS που θα προσμετρά και στο πρωτάθλημα MOTOCROSS Ανατολικής Ευρώπης στις κατηγορίες ΜΧ-65 και ΜΧ-85 καθώς και μαζί με τον παγκόσμιο αγώνα ENDURO που θα γίνει στα Γρεβενά στις 20-22 τον Μάιο θα διοργανωθεί και ο δεύτερος αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος ENDURO. H απόφαση αυτή δίνει την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες και σε αρκετούς Βαλκάνιους αναβάτες να ζήσουν από κοντά έναν αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Υπάρχουν συζητήσεις ίσως υπάρξουν και άλλοι αγώνες στην χώρα αλλά χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι σίγουρο.

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ

Δημοσιεύτηκε από δημητρης Σαγμαλης στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.