Το πρώτο μέρος των απονομών των πρωταθλημάτων της A.MOT.Ο.E. για το 2014 έγινε στο πολιτιστικό κέντρο του Ευόσμου το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Βραβεύθηκαν οι αναβάτες του πανελληνίου πρωταθλήματος DRAGSTER, του πρωταθλήματος MOTOCROSS Bορείου Ελλάδος, του πρωταθλήματος ΕNDURO Bορείου Eλλάδος και του περιφερικού πρωταθλήματος SCRAMBLE Ανατολικής – κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

SAV_5039

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.