scrabl amol1Με απόλυτο κυρίαρχο τον Γιάννη Παυλίδη διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος Ανατολικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης στον Λαγκάδα Θεσσαλονίκης. Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ σχεδίασε μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων με αργά, γρήγορα κομμάτια και εναλλαγές σε τερέν που προβλημάτισε κάποιους απο τους αναβάτες .

Στην S1 ο Γιώργος Δαργινάκης μπήκε μπροστά στους πρώτους γύρους αλλα έμεινε από δυνάμεις λόγο της αποχής του από την αγωνιστική δράση, μετά τον Δαργινάκη ο Χάρης Σταθόπουλος ανέλαβε την πρωτοπορία και έμεινε εκεί μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας οδηγώντας με το γνωστό θεαματικό του stile. O Κώστας Τσαουσίδης είχε μια μέτρια εκκίνηση βρέθηκε πολύ πίσω ανέβηκε μέχρι την δεύτερη θέση αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Σταθόπουλο. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης σε μέτρια μέρα, προβληματίστηκε αρκετά από την διαδρομή και αρκέστηκε στην τρίτη θέση. Την εξάδα έκλεισαν οι Σωτήρης Παππάς, Σταύρος Γιαννίδης και Βαγγέλης Γεωργαλάς.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

Στην S2 νικητής ο Γιάννης Παυλίδης παρά την μεγάλη του αποχή, συμμετείχε στον συγκεκριμένο αγώνα και μας έδειξε κάποιες από τις πτυχές του μεγάλου του ταλέντου. Δεύτερος ο Δημήτρης Τσακατσώνης πρόσφερε θέαμα και προσπάθησε να κινηθεί στους ρυθμούς του Παυλίδη. Τρίτος ο Άγγελος Συμεωνίδης διασκέδασε στον αγώνα με την γνωστή του ποιότητα χωρίς να ρισκάρει. Τα ονόματα των τριών πρώτων έκανε για τους υπόλοιπους της κατηγορίας το βάθρο να φαίνεται μακρινό όνειρο αν και προσπάθησαν πολύ. Τέταρτος ο Παναγιώτης Μπαλάσης, πέμπτος ο Κώστας Σαπαντζής και έκτος ο Αντώνης Δαμασκινός.

ΠΑΥΛΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΥΛΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στην senior ο Σάββας Καπαγερίδης ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας. Δεύτερος ο Νίκος Παπαγιάννης με τους Κατερινιώτες, Τσουτσίδης και Βασιλάκη να δίνουν μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο με νικητή τον Μιχάλη Τσουτσίδη και τέταρτο τον Θοδωρή Βασιλάκη. Πέμπτος ο Άγγελος Χίνος και έκτος ο Κοτζαβασιλειάδης Αναστάσιος.

ΚΑΠΑΓΕΡΙ∆ΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΑΠΑΓΕΡΙ∆ΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Στην expert νικητής ο Βασιλής Κακιούσης με δεύτερο τον Μανώλη Πασχαλίδη και τρίτο τον Δημήτρη Τουρναβίτη.

ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αποτελέσματα:
S1                            S1 Γυρολ.
S2                           S2 Γυρολ.
Ssenior                 S senior Γυρολ.
Sexpert                S expert Γυρολ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.