Το κατάστημα ΜΧ88 του ΟΥΣΛΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επίσημη συνεργασία με την HONDA ως Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος honda για τον Νομό Καστοριάς.

Στην έκθεση του καταστήματος θα μπορέσετε να δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα honda 2015, και να ανταλάξετε την παλιά μοτοσυκλέτα σας με μια καινούρια honda η μεταχειρισμένη του καταστήματος μας!!

θα μας βρείτε στην περιοχή Χλόη Καστοριάς και στα τηλέφωνα 2467023333 όπως και στην Ηλεκτρονική μας Διεύθυνση www.mx88.g

2

3

1

4

5

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.