Σήμερα ανακοινώθηκε από την FIM μια απόφαση που αλλάζει τα αποτελέσματα στο ΜΧΟΝ του 2018 στο Red Bud των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ο Ιταλός Michele Cervellin βρέθηκε μετά από έλεγχο να χρησιμοποιεί παράνομο καύσιμο στον αγώνα.

 

Η απόφαση αυτή βάση κανονισμών βγάζει την Ιταλία που βρισκόταν στην δεύτερη θέση εκτός κατάταξης.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: – Κατά τη διάρκεια του 2018 Monster Energy FIM Motocross των Εθνών στο Red Bud (Ηνωμένες Πολιτείες) στις 6 – 7 Οκτωβρίου του 2018 ελήφθησαν δείγματα καυσίμου για να ελεγχθούν αν είναι σύμφωνα με τους Τεχνικούς Κανόνες της FIM για το 2018 (άρθρα 63.04 και 63.05) από τις ακόλουθες μοτοσικλέτες:

  • Ο κ. VAN HOREBEEK # 12 (Βέλγιο)
  • Ο κ. CERVELLIN # 20 (Ιταλία)
  • Κ. TOMAC # 25 (Ηνωμένες Πολιτείες)
  • Ο κ. TIXIER # 3 (Γαλλία)
  • Ο κ. PLESSINGER # 26 (Ηνωμένες Πολιτείες)
  • Κ. LAWRENCE # 17 (Αυστραλία)
  • Ο κ. CAIROLI # 19 (Ιταλία)

Μεταξύ των προαναφερθέντων αναβατών, οι δοκιμές καυσίμων του αριθ. 20 Michele CERVELLIN πιστοποίησαν μη συμμόρφωνες με τις προδιαγραφές των καυσίμων της FIM που προβλέπονται στο άρθρο. 63.01.2 των τεχνικών κανόνων 2018-1 FIM Motocross, σχετικά με τις ιδιότητες της αμόλυβδης βενζίνης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι υπεύθυνοι του Motocross των Εθνών FIM Monster Energy 2018 αποφάσισαν να επιβληθεί στην ομάδα του κ. CERVELLIN (ομάδα Ιταλίας) την ποινή αποκλεισμού από το σύνολο της εκδήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο. 63.05.13 των τεχνικών κανόνων 2018-1 Motocross.

Δεν ασκήθηκε προσφυγή ενώπιον του Διεθνούς Πειθαρχικού Δικαστηρίου (CDI) κατά της απόφασης της Διεύθυνσης Αγώνα του FIM εντός της καθορισμένης προθεσμίας και κατά συνέπεια, η απόφαση της Διεύθυνσης του αγώνα είναι τελική. Ο αποκλεισμός της δεύτερης Ιταλίας φέρνει στην δεύτερη θέση πίσω από την Γαλλία την Ολλανδία με την Βρετανία να είναι τρίτη.

Για τα νέα, διαμορφωμένα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.