Μετά από μερικές συγκρούσεις με τον Vince Friese στις κατατακτήριες, ο Peick είχε μια-δυο πτώσεις και ήταν έξαλλος. Αντί να ανέβει στην μοτοσυκλέτα του και να προσπαθήσει να ανακτήσει τις χαμένες θέσεις, άρχισε να ρίχνει γροθιές στο κράνος του Friese και μια σειρά από σπρωξίματα.

Weston Peick

Έτσι, η ΑΜΑ και FIM έχουν βγάλει την απόφαση, ο Peick τιμωρείται με αποκλεισμό για τον αγώνα, Anaheim1 καθώς και για τον αγώνα του επόμενου Σαββατοκύριακου στο Σαν Ντιέγκο, συν ένα πρόστιμο 5.000$.

Για τον Vince Friese δεν υπάρχει κάποια τιμωρία και αρνείται να σχολιάσει το περιστατικό.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Mike Genova MotoConcepts ενώ δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση και τη συμπεριφορά του Peick λέει: «Αυτό σίγουρα είναι απαράδεκτο, αλλά είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τον Vince που έδειξε τόσο αυτοέλεγχο. »(δεν είναι εύκολο να κρατήσεις την ηρεμίας σου).

Το συγκεκριμένο περιστατικό μπορείτε να το δείτε Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.